Lähialueellasi tapahtuu

Tapahtumat Keski-Suomessa

23 loka
2019
Keski-Suomen maakuntatoimikunnan kokous
Jyväskylä kello 18:00

24 loka
2019

07 marras
2019
Turvaa tenaville-tapahtuma Jyväskylässä
Jyväskylä, Hipposhalli kello Alustavasti 9-13

23 marras
2019
Valtakunnallinen Vapepa-foorumi
Tampere, Poliisiammattikorkeakoulu kello 10:00


Mukaan toimintaan?

Ota yhteyttä oman alueesi valmiuspäällikköön!


Lue lisää Vapepa-infosta

Vapepa-info 2019

Paikallisia uutisia

30.8.2019

Keski-Suomen paikallistoimikunnat järjestäytyivät uudelleen

Keskiössä toiminnan tuottaminen, tavoitteena kyky vastata häiriötilanteisiin Keski-Suomen alueella saatiin päätökseen alueellisen valmiuden SILTA2020-kiertue, jonka tuloksena Vapepan paikallistoimikunnat maakunnan alueella organisoitiin uudelleen.  Paikallistoimikunnat ovat pelastuspalvelujärjestöjen tuottaman auttamisval..
Lue lisää
30.8.2019

Keski-Suomen paikallistoimikunnat

Uudet paikallistoimikunnat Keski-Suomessa Paikallistoimikunta toimii yhden tai useamman kunnan alueella. Vapaaehtoisen pelastuspalvelun paikallistoimikunnan työn tarkoituksena on yhteen sovittaa alueellaan toimivien järjestöjen, hälytysryhmien ja viranomaisten työtä niin, että vapaaehtoisten valmius toimia virano..
Lue lisää
9.8.2019

Paikallistoimikunnat valmiutta kehittämään

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu on 53 järjestön verkosto, jonka hälytysryhmät tukevat viranomaisia onnettomuuksissa ja muissa kriisitilanteissa. Vapepalla on tärkeä rooli alueellisen valmiuden ylläpitämisessä ja kehittämisessä, sillä viranomaisten resurssit eivät aina riitä ja vapaaehtoisten toimijoiden apu häiriötilanteissa on heille äärimmäisen ..
Lue lisää
8.8.2019

Vapepan peruskursseja Keski-Suomessa

Vapepan peruskursseja Keski-Suomessa Kouluttaja Juha Häkkinen on sopinut pitävänsä Vapepan peruskursseja kansalaisopiston kautta, ja näistä kaksi on Keski-Suomessa. Lisätietoja alla olevista linkeistä. Kurssille osallistuja pääsee tutustumaan Vapepan (Vapaaehtoinen pelastuspalvelu) toimintaan ja oppii, mitä kaikkea voi..
Lue lisää
Lisää uutisia

Vapepa Keski-Suomi sosiaalisessa mediassa

Twitter


Otsalampun arvonta SPR Länsi-Suomen piirillä. Hyvä lamppu mm. Vapepan tehtävillä 👍 https://t.co/sOmdgByA2F

Valtakunnallinen Vapepa-foorumi 23.11. - 24.11.2019 Tampereella, Poliisiammattikorkeakoululla, lue lisää...

#Vapepa #Vapaaehtoinenpelastuspalvelu #Vapepafoorumi #Tampere #POLAMK

https://t.co/cD67ZQLPtW https://t.co/Bypwgj38M8
VapepaKS photo

Pelastuskoirat tulevat avuksi, kun poliisi kutsuu vapaaehtoiset auttamaan kadonneen etsinnässä. IS seurasi vapaaehtoisen hälytysryhmän harjoituksia Helsingin... https://t.co/Fvn381YFjk

Tänään Ohton nimipäivänä 11.10.2019 on taas sopiva hetki tarkistaa vapepalaisen omat tiedot ja niiden paikkaansa pitävyys Vapepan OHTO-hälytysjärjestelmästä.

Kirjaudu omilla tunnuksillasi OHTO-järjestelmään osoitteessa https://t.co/NZzYUk3gcn ja käy läpi omat tietosi, kiitos ✅ https://t.co/Yf5muOmhOK
VapepaKS photo

“ISO kiitos Vapepalle kaikesta siitä työstä mitä teette. Oli uskomatonta nähdä ne kaikki ihmiset jotka omasta tahdostaan ja vilpittömästi halusivat auttaa! Haluaisin jakaa myös kiitoksen sille ihmiselle joka löysi isäni.”

Kiitos koskettaa Tikkakosken etsintää 2.-3.10.2019.

Vapepa Keski-Suomen maakuntatoimikunnan kokous pidetään keskiviikkona 23.10.2019 KLO 18:00. Lue lisää sivultamme https://t.co/kBm8HrelOD

#Vapepa #VapepaKS #Vapaaehtoinenpelastuspalvelu #viranomaisenapuna https://t.co/76XTXIzIzm
VapepaKS photo