Lähialueellasi tapahtuu

Tapahtumat Keski-Suomessa

06 syys
2019
Lentoetsijän peruskursseja tarjolla naisille
Jyväskylä, Tikkakoski kello


Mukaan toimintaan?

Ota yhteyttä oman alueesi valmiuspäällikköön!


Lue lisää Vapepa-infosta

Vapepa-info 2019

Paikallisia uutisia

9.8.2019

Paikallistoimikunnat valmiutta kehittämään

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu on 53 järjestön verkosto, jonka hälytysryhmät tukevat viranomaisia onnettomuuksissa ja muissa kriisitilanteissa. Vapepalla on tärkeä rooli alueellisen valmiuden ylläpitämisessä ja kehittämisessä, sillä viranomaisten resurssit eivät aina riitä ja vapaaehtoisten toimijoiden apu häiriötilanteissa on heille äärimmäisen ..
Lue lisää
8.8.2019

Vapepan peruskursseja Keski-Suomessa

Vapepan peruskursseja Keski-Suomessa Kouluttaja Juha Häkkinen on sopinut pitävänsä Vapepan peruskursseja kansalaisopiston kautta, ja näistä kaksi on Keski-Suomessa. Lisätietoja alla olevista linkeistä. Kurssille osallistuja pääsee tutustumaan Vapepan (Vapaaehtoinen pelastuspalvelu) toimintaan ja oppii, mitä kaikkea voi..
Lue lisää
7.8.2019

Haluatko liittyä Meripelastajaheimoon?

Vapaaehtoinen meripelastus kärsii vakavasta rahapulasta Meri- ja järvipelastusyhdistysten keskusjärjestö, Suomen Meripelastusseura (SMPS) on kirjelmöinyt ministeriölle ongelmistaan. Etenkin alusten kunnossapito kärsii, koska emoyhdistyksen rahat ovat lopussa. Yle uutisoi ..
Lue lisää
5.8.2019

Miksi olen vapepalainen?

Taas oli hetki millon adrenaliini kuohahti veressä ja äkkiäkin äkimpää löytyi oikeat vaatteet päälle ja etsintäreppu kainaloon ja menoksi. Onneksi tilanne päättyi hyvin ennenkuin kerkisi oikein alkamaankaan. ..
Lue lisää
31.7.2019

Valmiuskouluttajien täydennyskoulutus 2019

Syksy on saapumassa ja sitä kautta myös valmiuskouluttajien täydennyskoulutus, joka järjestetään 12.-13.10.2019 Heinolassa, Nynäsissä. Koulutuksen sisältö pysyy samankaltaisena aina kolme vuotta kerrallaan, ja nyt on meneillään viimeinen vuosi tätä sykliä, joten toivon erityisesti, että saisimme mukaan niitä kouluttajia, jotka eivät edellisinä v..
Lue lisää
Lisää uutisia

Vapepa Keski-Suomi sosiaalisessa mediassa

Twitter


Keski-Suomen alueen vapepalainen!

Matkakulukorvauksen hakeminen Vapepa-operaatiossa Keski-Suomen alueella.

Extranetissä on ohje matkakorvausten hakemiseksi Vapepa Keski-Suomen toiminta-alueella.

Kirjaudu ensin extranettiin ja klikkaa sitten linkkiä

https://t.co/kst1qqiBsP https://t.co/OufbWzeuG2
VapepaKS photo

Vapepaan kuuluva Sisä-Suomen etsintä-hälytysryhmä harjoitteli taajamaetsintää Jyväskylässä Sulkurannan siirtolapuutarhassa. https://t.co/5GMRIPg5z3 VapepaKS photo

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun, Vapepa Keski-Suomen Vapepa-info 8/2019 on nyt luettavissa - https://t.co/IFel6msmrO https://t.co/7tB5BvcDHY VapepaKS photo

Tiedätkö miten toimia, jos kohtaat eksyneen. Muistisairaita etsitään päivittäin.

https://t.co/QpkcdIahBp

Vapepan peruskursseja Keski-Suomessa, lue lisää...

https://t.co/a9xGnOXxnU

Vapepalainen, kiinnostaako palolentotoiminta?
Sunnuntaina 11.8. klo 19 on mahdollisuus tutustua/kouluttautua palolentotoimintaan K-S Ilmailijoiden tiloissa (Töpinäntie 31) Tikkakoskella.

Ilmoittautumiset, lisätiedot
Hannu Haapamäki, haapamaki.hannu @outlook.com