Lähialueellasi tapahtuu

Tapahtumat Keski-Suomessa

26 syys
2019
Pimeäetsintäharjoitus
Ääneseutu kello

26 syys
2019

29 syys
2019
Etsinnän peruskurssi
Keuruu, Hollikankaantie 154, 42910 Pihlajavesi kello 8.30 - 17.00

09 loka
2019
Nuorten valmiuden peruskurssi Jyväskylässä
Jyväskylä, Ailakinkatu 5 kello 17.00 - 20.30

23 loka
2019
Keski-Suomen maakuntatoimikunnan kokous
Jyväskylä kello 18:00


Mukaan toimintaan?

Ota yhteyttä oman alueesi valmiuspäällikköön!


Lue lisää Vapepa-infosta

Vapepa-info 2019

Paikallisia uutisia

30.8.2019

Keski-Suomen paikallistoimikunnat järjestäytyivät uudelleen

Keskiössä toiminnan tuottaminen, tavoitteena kyky vastata häiriötilanteisiin Keski-Suomen alueella saatiin päätökseen alueellisen valmiuden SILTA2020-kiertue, jonka tuloksena Vapepan paikallistoimikunnat maakunnan alueella organisoitiin uudelleen.  Paikallistoimikunnat ovat pelastuspalvelujärjestöjen tuottaman auttamisval..
Lue lisää
30.8.2019

Keski-Suomen paikallistoimikunnat

Uudet paikallistoimikunnat Keski-Suomessa Paikallistoimikunta toimii yhden tai useamman kunnan alueella. Vapaaehtoisen pelastuspalvelun paikallistoimikunnan työn tarkoituksena on yhteen sovittaa alueellaan toimivien järjestöjen, hälytysryhmien ja viranomaisten työtä niin, että vapaaehtoisten valmius toimia virano..
Lue lisää
9.8.2019

Paikallistoimikunnat valmiutta kehittämään

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu on 53 järjestön verkosto, jonka hälytysryhmät tukevat viranomaisia onnettomuuksissa ja muissa kriisitilanteissa. Vapepalla on tärkeä rooli alueellisen valmiuden ylläpitämisessä ja kehittämisessä, sillä viranomaisten resurssit eivät aina riitä ja vapaaehtoisten toimijoiden apu häiriötilanteissa on heille äärimmäisen ..
Lue lisää
8.8.2019

Vapepan peruskursseja Keski-Suomessa

Vapepan peruskursseja Keski-Suomessa Kouluttaja Juha Häkkinen on sopinut pitävänsä Vapepan peruskursseja kansalaisopiston kautta, ja näistä kaksi on Keski-Suomessa. Lisätietoja alla olevista linkeistä. Kurssille osallistuja pääsee tutustumaan Vapepan (Vapaaehtoinen pelastuspalvelu) toimintaan ja oppii, mitä kaikkea voi..
Lue lisää
Lisää uutisia

Vapepa Keski-Suomi sosiaalisessa mediassa

Twitter


Kenestä vuoden Vapaaehtoinen? Nyt voit ehdottaa. https://t.co/sbhQQ0gFx7

Valmiuden peruskurssi nuorille Jyväskylässä. https://t.co/k0WAy0EKoW

WWF järjestää syksyllä 5 rantaöljyntorjunnan peruskurssia. Koulutuksissa käydään läpi WWF:n öljyntorjuntajoukkojen toimintaperiaatteet, viranomaisnäkökulma sekä öljyonnettomuuden tilannekuvaus joukkojen hälyttämisestä operaation päättämiseen. #vapepa #wwf #öljyntorjuntajoukot https://t.co/cSVgiPYNQ3 VapepaKS photo

HILLA2019 Tikkakoskella päätökseen. Paljon uusia ideoita, ajatuksia ja innostusta lauantain koulutuksissa ja sunnuntain yhteisessä harjoituksessa. Mahtavaa touhuta porukalla ja rakentaa järjestöjen yhteistyötä!

Kuvat ja teksti: Aki Valonen

#vapepa #vapepaks #hilla2019 #MPK https://t.co/D2nr92hJR0
VapepaKS photo

Hilla 2019 viikonlopun yhteydessä järjestetty viestikurssi harjoitteli viestitystä! Pöytä1 voitti laivan upotuspelin. Kouluttaja siis sai kurssille opit perille.

#Vapepa #VapepaKS #Hilla2019 #Hilla #Vapaaehtoinenpelastuspalvelu https://t.co/SJU5yLof1D
VapepaKS photo