Medialle

Palvelemme tiedotusvälineitä

Suomen Punainen Risti koordinoi Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa ja vastaa myös verkoston viestinnästä. Asiantuntijamme ovat käytettävissä haastatteluihin ja taustatietojen hankkimiseen.

  • Lisätietoja ja haastattelupyynnöt Vapepan tiedottajalta Ossi Seppälälle, ossi.seppala@punainenristi.fi tai p. 020 701 2003.
  • Punaisen Ristin keskustoimiston valmiuden yksikön ja piirien valmiuspäälliköiden yhteystiedot löydät yhteystietosivulta.

 

Valokuvia median käyttöön

Valokuvia Vapepan toiminnasta löytyy Punaisen Ristin julkisesta kuva-arkistosta. Kuvia voi käyttää Vapepaa käsittelevissä julkaisuissa, kun kuvaajan nimi ja lähde mainitaan.

Pääset katsomaan kuva-arkistomme kuvia ilman rekisteröitymistä jättämällä käyttäjätunnus- ja salasanakentät tyhjiksi ja klikkaamalla ”Kirjaudu sisään”. Korkearesoluutioisten kuvien lataaminen edellyttää rekisteröitymistä.

 

Jäsenjärjestömme

Haluatko lisätietoja tietyn Vapepan jäsenjärjestön toiminnasta? Meillä on verkostomme kautta vahva asiantuntemus vapaaehtoisesta auttamistyöstä viranomaisten tukena: kadonneiden etsinnästä maalla, vesillä ja ilmassa, henkisestä tuesta, liikenteen ohjaamisesta, pelastuskoiratoiminnasta, muonittamisesta, hätämajoituksen järjestämisestä ja monesta muusta valmiustoiminnan muodosta.

Tutustu Vapepan jäsenjärjestöihin

Vapepa-info on Vapaaehtoisen pelastuspalvelun lehti, joka ilmestyy kerran vuodessa.