Vapepa Keski-Suomen maakuntatoimikunnan kokous

24.10.2023 klo 18.00 - Jyväskylä

Kutsu Keski-Suomen Vapaaehtoisen pelastuspalvelun maakuntatoimikunnan kokoukseen

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) on yli 50 jäsenjärjestön yhteenliittymä, jonka toiminnan tarkoituksena on huolehtia koulutetun ja organisoidun vapaaehtoisavun saaminen viranomaisten ja kuntien tukitehtäville. Maakuntien tasolla järjestöjen pelastuspalvelutoimintaa koordinoi Vapepan maakuntatoimikunta, jossa äänivaltaisina jäseninä ovat jäsenjärjestöjen nimeämät edustajat. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Vapepa-toiminnan kehittämisestä kiinnostuneet.

Keski-Suomen maakuntatoimikunnan puheenjohtajana toimii Juha Vimpari (Suomen Latu), varapuheenjohtajana Mikko Koljander (Suomen Pelastuskoiraliitto) ja sihteerinä Aki Valonen (Suomen Punainen Risti).

Tässä kokouksessa yhtenä asiana valitaan uusi puheenjohtaja Keski-Suomen maakuntatoimikunnalle. Haluatko lähteä puheenjohtajaehdokkaaksi, tai tunnetko siihen sopivan vapepalaisen? Ehdokashaku avattu sivullamme, osoitteessa https://vapepa.fi/2023/05/30/vapepa-keski-suomi-hakee-maakuntatoimikunnan-puheenjohtajaa/.

Sinä ja edustamasi järjestö olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan varautumisen maakunnallisesta järjestöyhteistyöstä!

Aki Valonen
Valmiuspäällikkö
Vapaaehtoinen pelastuspalvelu
Suomen Punainen Risti,  Länsi-Suomen piiri
040 528 0902
aki.valonen@redcross.fi

Logot

Ilmoittaudu mukaan