Keski-Suomen maakuntatoimikunnan vuosikokous

22.10.2024 klo 18.00 - Jyväskylä

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Keski-Suomen maakuntatoimikunnan vuosikokous

Tervetuloa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Keski-Suomen maakuntatoimikunnan kokoukseen

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) on yli 50 jäsenjärjestön yhteenliittymä, jonka toiminnan tarkoituksena on huolehtia koulutetun ja organisoidun vapaaehtoisavun saaminen viranomaisten ja kuntien tukitehtäville. Maakuntien tasolla järjestöjen pelastuspalvelutoimintaa koordinoi Vapepan maakuntatoimikunta, jossa äänivaltaisina jäseninä ovat jäsenjärjestöjen nimeämät edustajat. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Vapepa-toiminnan kehittämisestä kiinnostuneet.

Vapepan toimintaperiaatteet 1.1.2023 alkaen (entinen johtosääntö) ladattavissa tästä.

  • Maalis-huhtikuun aikana pidettävässä maakuntatoimikunnan kevätkokouksessa vahvistetaan kertomus edellisen vuoden toiminnasta ja käsitellään huomionosoitusesitykset sekä muut mahdolliset asiat. Kokous pidetään ennen keskustoimikunnan huhti-toukokuun kokousta.
  • Maakuntatoimikunnan vuosikokous järjestetään lokakuussa. Kokouksessa vahvistetaan seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja maakuntatoimikunnan kokoonpano, tehdään ehdotus vuoden valtakunnalliseksi ja maakunnalliseksi pelastajaksi sekä käsitellään muut huomionosoitusesitykset ja muut mahdolliset asiat.

Keski-Suomen maakuntatoimikunnan puheenjohtajana toimii Marko Kilpeläinen (Suomen Reserviupseeriliitto), varapuheenjohtajana Mikko Koljander (Suomen Pelastuskoiraliitto) ja sihteerinä Aki Valonen (Suomen Punainen Risti).

Sinä ja edustamasi järjestö olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan varautumisen maakunnallisesta järjestöyhteistyöstä!

Aki Valonen
Valmiuspäällikkö
Vapaaehtoinen pelastuspalvelu
Suomen Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri
040 528 0902
aki.valonen@redcross.fi

Tapahtuman järjestää Vapepa Keski-Suomen maakuntatoimikunta ja toteutetaan Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin tuella.

Vapepan juhlavuoden logo

PS. Vapepa Keski-Suomen postituslistalla oleville lähetämme tietoa mm. Vapepan tapahtumista, kursseista ja koulutuksista. Postituslistallemme voi liittyä osoitteessa https://vapepa.fi/2019/06/05/vapepa-keski-suomen-postituslista, jossa myös lisätietoa postituslistastamme.

Ilmoittaudu mukaan