Keski-Suomen maakuntatoimikunnan kevätkokous

19.03.2024 klo 18.00 - Jyväskylä

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Keski-Suomen maakuntatoimikunnan kevätkokous

  • Kokous: Vapepa Keski-Suomen maakuntatoimikunnan kevätkokous
  • Alkaa: 19.3.2024 klo 18.00
  • Päättyy: 19.3.2024 klo
  • Kokouspaikka: Suomen Punaisen Ristin piiritoimisto/Vastaanottokeskus, Ailakinkatu 5, 40100 Jyväskylä ja Teams-etäyhteydellä
  • Puheenjohtaja: Marko Kilpeläinen (Suomen Reserviupseeriliitto)
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.3.2024
  • Ilmoittautuminen kokoukseen: https://www.lyyti.in/KSMaakuntatoimikunta1-2024
  • Lisätietoja: Valmiuspäällikkö Aki Valonen (Suomen Punainen Risti), 040 528 0902, aki.valonen@redcross.fi

Tervetuloa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Keski-Suomen maakuntatoimikunnan kokoukseen

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) on yli 50 jäsenjärjestön yhteenliittymä, jonka toiminnan tarkoituksena on huolehtia koulutetun ja organisoidun vapaaehtoisavun saaminen viranomaisten ja kuntien tukitehtäville. Maakuntien tasolla järjestöjen pelastuspalvelutoimintaa koordinoi Vapepan maakuntatoimikunta, jossa äänivaltaisina jäseninä ovat jäsenjärjestöjen nimeämät edustajat. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Vapepa-toiminnan kehittämisestä kiinnostuneet.

Vapepan toimintaperiaatteet 1.1.2023 alkaen (entinen johtosääntö) ladattavissa tästä.

  • Maalis-huhtikuun aikana pidettävässä maakuntatoimikunnan kevätkokouksessa vahvistetaan kertomus edellisen vuoden toiminnasta ja käsitellään huomionosoitusesitykset sekä muut mahdolliset asiat. Kokous pidetään ennen keskustoimikunnan huhti-toukokuun kokousta.
  • Maakuntatoimikunnan vuosikokous järjestetään lokakuussa. Kokouksessa vahvistetaan seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja maakuntatoimikunnan kokoonpano, tehdään ehdotus vuoden valtakunnalliseksi ja maakunnalliseksi pelastajaksi sekä käsitellään muut huomionosoitusesitykset ja muut mahdolliset asiat.

Keski-Suomen maakuntatoimikunnan puheenjohtajana toimii Marko Kilpeläinen (Suomen Reserviupseeriliitto), varapuheenjohtajana Mikko Koljander (Suomen Pelastuskoiraliitto) ja sihteerinä Aki Valonen (Suomen Punainen Risti).

Esityslista, kokousliitteet sekä etäkokouslinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen kokousta.

Sinä ja edustamasi järjestö olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan varautumisen maakunnallisesta järjestöyhteistyöstä!

Aki Valonen
Valmiuspäällikkö
Vapaaehtoinen pelastuspalvelu
Suomen Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri
040 528 0902
aki.valonen@redcross.fi

Tapahtuman järjestää Vapepa Keski-Suomen maakuntatoimikunta ja toteutetaan Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin tuella.

Ilmoittaudu mukaan