Hilla 2019 kurssit ja harjoitus

06.09.2019 - 08.09.2019 Jyväskylä, Tikkakoski

Hilla 2019

Sivu päivitetty sunnuntaina 25.8.2019 klo 15.19.

Vapaehtoinen pelastuspalvelu ja sen jäsenjärjestöt on mukana kuntien ja viranomaisten rinnalla rakentamassa maakunnallista valmiutta ja varautumista. Tämä näkyy myös meidän kurssitarjonnassa, joka perinteisten etsintäkurssien ohessa tuo rinnalle varautumiseen kohdentavaa tarjontaa, tuoden samalla pelastuspalvelulle laajemman valikoiman viranomaista tukevaa toimintaa  häiriöajan ja onnettomuus tilanteisiin.

Sunnuntaina käytävässä valmiusharjoituksessa on tarkoitus harjoitella kurssien yhteydessä opittuja asioita, mutta myös kurssien ulkopuolelta on mahdollisuus tulla mukaan valmiusharjoitukseen yhdessä vieranomaisten kanssa. Kurssilla olevat ovat automaattisesti mukana sunnuntain valmiusharjoituksessa, muilta vaaditaan erillinen ilmoittautuminen.

Hilla 2019 järjestetään Jyväskylän Tikkakoskella. Hilla 2019 sisältää useita kursseja ja kaikille yhteisen harjoituksen. Halutessaan voi osallistua vain sunnuntain harjoitukseen.

  • Paikka: Jyväskylä, Tikkakoski, katso tarkemmin kunkin kurssin ja harjoituksen lisätiedoista (alla).
  • Aika: 6.9.2019 – 8.9.2019 välisenä aikana, katso kurssikohtainen ajankohta kunkin kurssin ja harjoituksen lisätiedoista (alla).
  • Hinta: Noin 35 euroa, katso kurssikohtainen hinta kurssin ja harjoituksen lisätiedoista (alla), kurssiin kuuluu pääsääntöisesti myös harjoituksen maksu 10 euroa.
  • Ilmoittautuminen: Kullekin kurssille tulee ilmoittautua vain ja ainoastaan MPK kurssikalenterin kautta (hakusanana tulee käyttää sanaa Hilla). Alla myös suorat linkit kullekin kurssille ja harjoitukseen.

Lisätietoja Hilla 2019 tapahtumasta julkaistaan tällä sivulla, joten käy välillä katsomassa ajantasainen tieto. Muutoksia saattaa tulla kurssien mm. määrään.

Kurssit ja harjoitus

 

 

Ilmoittaudu mukaan