Kiertueen alueilloissa organisoidaan paikallista toimintaa

Vapaaehtoisia kutsutaan osallistumaan yhdeksällä paikkakunnalla vieraileviin alueiltoihin, joissa kehitetään alueellista valmiutta ja suunnitellaan paikallistoimikuntien toimintaa. Tilaisuuksissa saadaan myös paljon kaivattua ohjeistusta extranetin hyödyntämiseen ja tarkastellaan suunnittelukalenteriin tulleita koulutuksia ja tapahtumia.

Tilaisuuksissa tavataan myös SPR Länsi-Suomen piirin työntekijöitä ja SPR osastojen vapaaehtoisia eri toimialoilta, ja voidaan samalla luoda uusia yhteistyön tapoja oman tai vaikka naapurissakin toimivan SPR osaston kanssa.

Illan aikana järjestetään sekä yhteistä, koko kokousväelle suunnattua ohjelmaa että myös toimiryhmille (paikallistoimikunnat SPR toimialat) kohdennettuja kokouksia, joissa päästään tarkemmin suunnittelemaan ja organisoimaan paikallista toimintaa.

Kiertueiltoihin on ilmoittautumislinkit tapahtumakalenterissa k.o. tapahtuma-infon yhteydessä, katso lähin paikkakunta ja ilmoittaudu heti mukaan!

Ohjelmarunko:

17:30 alkukahvit

17:45 Yhteinen aloitus – uuden toiminnanjohtajan esittäytyminen (Tero Hintsa), piirin startegia ja toimintasuunnitelma: ”Näin me toimimme” (Jooel Niittynen) sekä alueellinen valmius (Aki Valonen)

18:30 omat kokoukset (SPR osastojen toimialavastaavat ja Vapepan paikallistoimikunnat)

20:00 yhteinen lopetus – loppukeskustelu

Vapepa/SPR aluekiertueen paikkakunnat: 3.3. Piispala, Kannonkoski 5.3. Suolahti 9.3. Jyväskylä 11.3. Jämsä 12.3. Kauhajoki 16.3. Seinäjoki 18.3. Härmä 24.3. Kaustinen 26.3. Tuuri.

(Huom! Tarkemmat osoitteet ja ilmoittautuminen Vapepan tapahtumakalenterissa)