Vapepa ja SPR, aluekiertue

18.03.2020 klo 17:30 Härmä

TAPAHTUMA ON PERUTTU KORONAVIRUKSEN VUOKSI. UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN 31.3.2020 MENNESSÄ, SEURAA TAPAHTUMAKALENTERIN TIEDOTTEITA

Härmän Kylpylä, Vaasantie 22, 62375 Ylihärmä

Yhdeksällä paikkakunnalla vieraileva aluekiertue kutsuu kaikkia vapaahtoisia osallistumaan alueellisen valmiuden kehittämiseen ja paikallistoimikuntien toiminnan organisointiin.

Tilaisuuksissa saadaan paljon kaivattua ohjeistusta extranetin hyödyntämiseen ja tarkastellaan suunnittelukalenteriin tulleita koulutuksia ja tapahtumia.

Tilaisuuksissa tavataan myös SPR Länsi-Suomen piirin työntekijöitä ja SPR osastojen vapaaehtoisia eri toimialoilta, ja voidaan samalla luoda uusia yhteistyön tapoja oman tai vaikka naapurissakin toimivan SPR osaston kanssa.

Illan aikana järjestetään sekä yhteistä, koko kokousväelle suunnattua ohjelmaa, että myös toimiryhmille (Vapepan paikallistoimikunnat ja Punaisen Ristin toimialat) kohdennettuja kokouksia, joissa päästään tarkemmin suunnittelemaan paikallista toimintaa.

Ohjelmarunko:

17:30 alkukahvit

17:45 Yhteinen aloitus – uuden toiminnanjohtajan esittäytyminen (Tero Hintsa), piirin strategia ja toimintasuunnitelma: ”Näin me toimimme” (Jooel Niittynen) sekä valmiuden aluejako (Aki Valonen)

18:30 omat kokoukset (SPR osastojen toimialavastaavat ja Vapepan paikallistoimikunnat)

20:00 yhteinen lopetus – loppukeskustelu

20:30 kotiin

Ilmoittaudu: https://www.lyyti.in/ohjelmatoiminnanalueillatkevat2020

Ilmoittaudu mukaan