Hannu Harri on valittu Vapepan seuraavaksi puheenjohtajaksi

Vapaaehtoisten pelastuspalvelun uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Hannu Harri. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2020.

Verkoston väistyvän puheenjohtajan Minna Karhusen paikalle valittu Harri valmistautuu ottamaan tehtävän vastaan seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi.

Kirkkopalvelut ry:n kehitysjohtajana vuodesta 2013 asti työskennellyt Harri on toiminut useissa vapaaehtois-, luottamus- ja työtehtävissä eri järjestöissä. Hän on aikaisemmin ollut Suomen Punaisen Ristin hallituksen jäsen sekä Helsingin ja Uudenmaan piirin puheenjohtaja. Hän on tällä hetkellä myös Punainen Risti Ensiapu Oy:n puheenjohtaja.

– Vapaaehtoinen pelastuspalvelu on keskeinen ja tärkeä osa arjen turvallisuutta sekä kansalaisyhteiskunnan toimintaa. Meidän on yhdessä kaikkien Vapepan jäsenjärjestöjen kanssa pidettävä huolta siitä, että vapaaehtoisten osaamista ja osallisuutta vahvistetaan auttamisvalmiuden ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi kaikkialla Suomessa, sanoo Harri.

Hannu Harri aloittaa Vapepan puheenjohtajan tehtävässä ensi vuoden alussa.

Hannu Harri aloittaa Vapepan puheenjohtajan tehtävässä ensi vuoden alussa.

Keskustoimikunnan puheenjohtajana toimii Vapaaehtoisen pelastuspalvelun yhdysjärjestönä toimivan Suomen Punaisen Ristin kahdeksi vuodeksi kerrallaan nimeämä henkilö (Vapepan johtosääntö).