Valtakunnallinen kouluttajien haku vuodelle 2021 käynnissä

Vapaaehtoiskouluttajat mahdollistavat laadukkaan koulutuksen myös valtakunnallisella tasolla. Vuoden 2021 valtakunnallisiin koulutuksiin haetaan nyt avoimella haulla resurssikouluttajia (erityisesti valmiuskouluttajakoulutuksiin) ja pitkän linjan valmiuskouluttajia (erityisesti Vapepa-johtajakoulutuksiin).

Valtakunnallisiin koulutuksiin valitut kouluttajat sitoutuvat suunnittelemaan ja toteuttamaan koulutukset valtakunnallisten linjausten mukaisesti. Suunnittelun osuus sisältää tapaamisen, joka pyritään järjestämään kasvokkain, mutta etäosallistuminen on myös mahdollista. Kouluttajille maksetaan palkkio tehtävästä, sekä korvataan matkakulut valtion matkustussäännön mukaisesti. Koronatilanteen kehittyminen saattaa vaikuttaa valtakunnallisten koulutusten järjestämiseen, mutta toivottavasti pystymme lähikoulutuksia jo keväällä toteuttamaan.

Haku päättyy 15.11.2020, jonka jälkeen hakijoista keskustellaan piirien valmiuspäälliköiden kanssa. Valinnoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti kaikille hakijoille ja koulutusten kouluttajaporukat kootaan valintojen jälkeen.

Kouluttajaksi voi hakea tämän linkin kautta, ellei linkki aukea, niin kopioi seuraava osoite selaimeesi: https://www.lyyti.in/Kouluttajien_haku_vuoden_2021_valtakunnallisiin_koulutuksiin_9753.

Hae nyt painike

Taru Hakanen
Valmiuskoulutussuunnittelija
Suomen Punainen Risti| Kotimaan avun linja
PL 168 | Tehtaankatu 1 A | 00140 Helsinki |
Puh. + 358 40 809 7370
taru.hakanen@redcross.fi