Valmiuspäivystäjän paikkoja avoinna Keski-Suomessa

Vapepalainen, haluatko valmiuspäivystäjäksi?

Valmiuspäivystäjistä on puutetta Keski-Suomen alueella. Päivystäjä on hälytyshetkellä vapaaehtoisten linkkinä hätäkeskukseen ja viranomaisiin ja hälyttää pyydettyjä toimintaryhmiä koko Keski-Suomen alueelle.

Hälytystoimintaa on helpottamassa Ohto-järjestelmä, joka mahdollistaa hälyttämisen tehokkaasti, riippumatta missä päivystäjä sijaitsee.

Tehtävä on vastuullinen, mutta sitä ei tarvitse pelätä ja aina on apuna ja tukena kokeneempia päivystäjiä. Tehtävästä kiinnostuneille järjestetään riittävä koulutus.

Valmiuspäivystäjä päivystää kerrallaan vähintään yhden viikon (ma-su), halutessaan useamman viikon kerrallaan. Valmiuspäivystäjä voi itse valita sopivat päivystysajankohdat päivystyslistassa vapaina olevista viikoista.

Valmiuspäivystäjäksi haluavan tulee täyttää hakulomakkeen kaikki kohdat, valmiuspäällikkö haastattelee puhelimitse kaikki hakijat. Aloita antamalla toimiva sähköpostiosoitteesi hakulomakkeen aloitussivulle, pääset sen jälkeen etenemään lomakkeessa.

Hakulomake aukeaa tästä.

 

Jos tulet haastattelun jälkeen valituksi valmiuspäivystäjäksi, niin seuraava valmiuspäivystäjäkurssi pidetään lauantaina 3.11.2018 klo 9:00 – 16:30 Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin Jyväskylän aluetoimistolla, osoitteessa Ailakinkatu 5, 40100 JYVÄSKYLÄ. Ilmoittautuminen tuolle kurssille ainostaan osoitteen http://www.vapepakeski-suomi.fi/vapepa/koulutuksiin-ilmoittautuminen/ kautta.