Valmiuskouluttajien täydennyskoulutus 2019

Syksy on saapumassa ja sitä kautta myös valmiuskouluttajien täydennyskoulutus, joka järjestetään 12.-13.10.2019 Heinolassa, Nynäsissä. Koulutuksen sisältö pysyy samankaltaisena aina kolme vuotta kerrallaan, ja nyt on meneillään viimeinen vuosi tätä sykliä, joten toivon erityisesti, että saisimme mukaan niitä kouluttajia, jotka eivät edellisinä vuosina ole olleet mukana. Ilmoitus koulutuksesta ilmoittautumislinkkeineen löytyy vain Vapepan tapahtumakalenterista: https://vapepa.fi/tapahtuma/vapepan-valmiuskouluttajien-taydennyskoulutus-11-13-10-2019-nynas-heinola/.

Itse koulutus on lauantaiaamusta sunnuntai-iltapäivään, mutta paikan päälle voi saapua jo perjantai-iltana. Varmistuneet koulutuslinjat ovat ensihuolto, etsintä ja viesti, joille ilmoittautuminen on nyt avoinna vain tämän linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/Valmiuskouluttajien_taydennyskoulutus_8966. Ilmoittautuminen päättyy 25.9.2019 ja mukaan mahtuu 45 osallistujaa. Koiratoiminta ja sukellus ovat vielä epävarmoja, ne varmistunevat parin seuraavan viikon aikana ja laitan niistä erikseen tiedon.

Koulutuksen hinta on 70€ sisältäen koulutuksen, ruokailut ja majoituksen. Keski-Suomen kouluttajien osalta piiri maksaa kouluttajien kurssimaksun ja matkojen omavastuuosuuden 40€.  Maksu laskutetaan jälkikäteen ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetulta taholta, eli Keski-Suomen kouluttajien osalta maksun saajaksi piiri. Matkakulut korvataan 40 € ylittävältä osalta. Julkisilla kulkuneuvoilla tapahtuneiden kulujen mukaan, omavastuu (40€) vähentäen. Kopiot matkalipuista tarvitaan maksatusta varten. Oman auton käytöstä korvataan 0,215€/km (puolet valtion matkustussäännön korvauksesta) ja siitä vähennetään omavastuu (40€).

Täydennyskoulutusterveisin,
Taru Hakanen
Valmiuskoulutussuunnittelija
Suomen Punainen Risti| Kotimaan avun linja
PL 168 | Tehtaankatu 1 A | 00140 Helsinki |
Puh. + 358 40 809 7370
taru.hakanen@redcross.fi