Yhteistoimintaharjoitus

30.05.2018 klo 18.00-22.00 Kuopio

Vapepa Kuopion paikallistoimikunta järjestää yhteistoimintaharjoituksen ke 30.5. klo 18.00 Kuopiossa (Julkulassa). Harjoitusta varten  simuloidaan todenmukainen etsintätilanne. Tarkoituksena on harjoitella etsintöjen tehokasta  ja sujuvaa käynnistämistä, valmentaa Vapepan johtoryhmää eri hälytysryhmien käytössä sekä parantaa ja kehittää Vapepan ja viranomaisten välistä yhteistyötä. Harjoitus on jatkoa tammikuussa toteutetuille viranomaiskoulutuksille.

Harjoitus on tarkoitettu Vapepa Kuopion johdolle sekä Vapepan eri hälytysryhmille kuten autopartiot, pelastuskoirat, henkinen tuki, ensiapu sekä järvi- ja lentopelastajat.

Vapepan johto ja hälytysryhmät saavat kutsun harjoitukseen OHTOn sekä lento- ja järvipelastajat omien hälytysjärjestelmiensä kautta ke 30.5. klo 16.00-17.00.  Osallistujien toivotaan olevan lähtövalmiudessa heti hälytyksen saatuaan, jotta harjoitus päästään käynnistämään johdon osalta klo 17.00 mennessä ja hälytysryhmien osalta klo 18.00 mennessä.

Harjoitus toteutetaan yhteistyössä Itä-Suomen poliisilaitoksen, Suomen Lentopelastusseuran ja SMPS Kuopion Järvipelastajien kanssa.

Järjestäjä: Vapepa Kuopion paikallistoimikunta

Lisätiedot: vapepa.kuopio [ät] gmail.com