Yhteistoimintaharjoitus

10.05.2019 - 10.05.2019 klo 18.00-22.00 Kuopio

Kuopio Pirttiniemi
Kokoontumispaikka Kuopion Järvipelastajien tukikohta, Vesitie 15

Harjoitusta varten simuloidaan todenmukainen etsintätilanne. Tarkoituksena on harjoitella etsintöjen tehokasta ja sujuvaa käynnistämistä, valmentaa Vapepa johtoa eri hälytysryhmien käytössä sekä parantaa ja kehittää Vapepan ja viranomaisten välistä yhteistyötä.Harjoittelemme samalla myös hälytysjärjestelmä OHTO:n käyttöä.

Harjoitus on tarkoitettu Vapepa Kuopion paikallistoimikunnan johdolle sekä Vapepan eri hälytysryhmille kuten autopartiot, pelastuskoirat, HETU, EA sekä järvi- ja lentopelastajat.

Hälytysryhmät saavat harjoituksessa OHTO:n kautta pe 10.5. ennakkohälytyksen n. klo 12 ja se muuttuu harjoitustehtäväksi n. klo 16 uudella OHTO-hälytyksellä. Osallistujien toivotaan olevan lähtövalmiudessa heti hälytyksen saatuaan, jotta harjoitus päästään käynnistämään suunnitellusti johdon osalta klo 17:00 mennessä ja hälytysryhmien osalta klo 18:00 mennessä. Harjoitus päättyy n. klo 20 ja lopuksi on tarjolla kahvia ja mahdollisuus saunoa klo 21-22

Harjoitus toteutetaan yhteistyössä Itä-Suomen poliisilaitoksen, Suomen Lentopelastusseuran, Kuopion Lentäjien sekä Kuopion Järvipelastajien kanssa.

Järjestäjä: Vapepa Kuopion paikallistoimikunta

Lisätiedot: vapepa.kuopio [ät] gmail.com