Viestin peruskurssi - hybridi

04.01.2021 - 09.01.2022 Vantaa

Tervetuloa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun viestin peruskurssille!

Viestin peruskurssi järjestetään hybridi-koulutuksena, joka koostuu kahdesta eri osasta. Ensin suoritetaan teoriaosio etänä (Teams) tiistaina 4.1. klo 17:30-21:00, ja sen jälkeen käytännön osuus harjoitellaan Tikkurilassa urheilukeskuksen läheisyydessä sunnuntaina 9.1. klo 9:00 – 12:00. Jotta kurssi hyväksytään sinun pitää osallistua sekä teoria- että harjoitusosioon.

Koulutus on tarkoitettu Vapaaehtoisessa pelastuspalvelussa toimivien järjestöjen hälytysryhmien jäsenille ja muille hälytystoiminnasta kiinnostuneille vapaaehtoisille. Viestikurssin jälkeen osallistuja hallitsee viestityksen perustaidot eli osaa käyttää viestikalustoa radiopuhelinta, vastaanottaa ja lähettää viestejä osana Vapepan viestiverkkoa.

Teoria osiota varten tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen sekä toimivan nettiyhteyden, harjoitusosiota varten säänkestävät vaatteet sekä mahdollisesti juomapullon ja pientä evästä. Jos sinulla on jo Vapepan kurssitodistus, ota se mukaan harjoitustilaisuuteen.

 

Ilmoittautuminen:

https://www.lyyti.in/viestitammikuu22

Ilmoittaudu mukaan 31.12.2021 mennessä. Osallistujille lähetetään hyvissä ajoin ennen kurssia kurssikirje, joka sisältää ohjelman ja saapumisohjeet.

Kurssin järjestää VAPEPA Espoon paikallistoimikunta. Lisätietoja kurssista sähköpostitse espoo.vapepa(at)gmail.com. Kouluttajina toimii Kalle Kivimaa, Anders Blomberg ja Mikko Korhonen.

Tervetuloa mukaan!