Haku Vapepa-johtajakoulutukseen

27.09.2024 - 29.09.2024 klo 23:59 Nynäs

 

Valtakunnallinen Vapepa-johtajakoulutus järjestetään 27.-29.9.2024 Nynäsissä

 

Haku valtakunnalliseen Vapepa-johtajakoulutukseen on nyt auki.

 

Hakeutuminen koulutukseen:

Ole yhteydessä oman alueesi Punaisen Ristin valmiuspäällikköön ja keskustele koulutukseen osallistumismahdollisuudesta. Yhteystiedot:  piiritoimiston valmiuspäällikkö

Valmiuspäällikön kanssa keskusteltuasi täytä hakemus 1.9.2024 mennessä. Koulutukseen valituille lähetetään sähköpostivahvistus 6.9.2024

Linkki hakulomakkeeseen: https://www.lyyti.in/Vapepa-johtaja_FRTledarutbildningen

Koulutus alkaa perjantaina klo 12.00 Johtopaikkatoimijakoulutuksella, jos olet käynyt koulutuksen aikaisemmin voit saapua illalla.

 

Pääsyvaatimukset:
Koulutukseen valittavan edellytetään tuntevan hyvin Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa ja viranomaisten kanssa tehtävää yhteistyötä. Hänen tulee olla osallistunut aktiivisesti Vapepan toimintaan (kokemusta tulee olla etsintä-, ensihuolto- ja viestitoiminnasta – sekä hälytystehtävistä).

Hakijalla tulee olla suoritettuna kaikki Vapepan peruskurssit (ensihuolto-, etsintä-, viesti-, ja pelastuspalvelun peruskurssi) tai vastaavat tiedot ja taidot muuten hankittuna. Harkinnanvaraisesti, jos jokin em. kursseista puuttuu, sen voi suorittaa Vapepa-johtajakoulutuksen jälkeen, jonka jälkeen saa viralliset Vapepa-johtajatunnukset ja -oikeudet. Etusija koulutukseen valittavista on niillä, joilla peruskurssit ovat suoritettuna.

 

 

 

 

Ilmoittaudu mukaan