Vapepan ja MPK:n ILMI 17-harjoitus elokuussa

26.08.2017 - 27.08.2017 Kauhavalla, entisen lentosotakoulun alueella

Vapepan ja MPK:n ILMI 17-harjoitus elokuussa

Elokuussa, 26.-27.8.2017 järjestetään Kauhavalla ILMI 2017 koulutus- ja harjoitusviikonloppu osana valtakunnallisia Suomi 100 -tapahtumia.

ILMI-viikonloppuna on useita harjoitustapahtumia eri puolilla maata, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan harjoitus toteutetaan viranomaisten, MPK:n ja Vapepan yhteistoimintana Kauhavan entisen lentosotakoulun alueella.

Kauhavalla järjestetään ILMI-lauantaina 26.8.2017 useita VapepanPelastuslaitoksen ja MPK:n kursseja ja sunnuntaina 27.8.2017 toteuteaan Poliisin johtama yhteistoimintaharjoitus. Sunnuntain harjoitukseen osallistuvat viranomaiset, kaikki lauantain kurssien osallistujat sekä muita Vapepan hälytysryhmiä ja toimijoita. ILMI-harjoitustapahtumista rakennetaan Radioamatöörien tuella valtakunnallinen viestiverkko ja harjoitellaan mm. viranomaisten viestiyhteyksien varmistamista poikkeusoloissa.

Kurssia hallinnoi MPK, joka järjestää ilmoittautumisen, kurssihuollon ja maastomajoituksen la-su yöksi, sunnuntain harjoituksen organisoi Vapepa ja johtaa Pohjanmaan poliisilaitoksen tilannekeskus.
Huom: Ainoastaan sunnuntain yhteistoimintaharjoitukseen osallistuvat ilmoittautuvat Pohjanmaan Vapepan oman ilmoittautumislomakkeen kautta. Sunnuntain harjoituksen kustannukset 5€ / osallistuja (huolto).

Ensimmäiset kurssit on julkaistu MPK:n koulutuskalenterissa ILMI17-tunnuksella ja kurssien ilmoittautuminen on avattu. Kurssien tarkemmat tiedot ja kurssikohtaiset ilmoittautumisohjeet tulevat myös tämän sivuston kurssikalenteriin lähipäivinä. Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri tukee MSO-kurssille osallistuvien vapaaehtoisten kurssikustannuksia 15€/osallistuja.

MPK:n ILMI17 kursseja löydät täältä

Sunnuntain yhteistoimintaharjoitukseen ilmoittautuminen täältä

Tervetuloa mukaan reipashenkisen viikonlopun tapahtumiin Kauhavalle!

 

Ilmoittaudu mukaan