Vapepa-info partiolaisille

18.05.2021 - 18.05.2021 klo 18.00-19.30 ETÄKOULUTUS

Tervetuloa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun esittelytilaisuuteen!

Tilaisuudessa pääset tutustumaan Vapepan toimintaan ja keskustelemaan partiolaisten mahdollisesta roolista erilaisissa auttamistilanteissa Pohjois-Savon alueella.

 

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu on 54 järjestön muodostama vapaaehtoisten auttajien verkosto. Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter on yksi Vapepan jäsenjärjestöistä.

Vapepan hälytysryhmät tukevat viranomaisia ja kuntia onnettomuuksissa ja muissa kriisitilanteissa. Useimmiten Vapepa hälytetään kadonneen ihmisen etsintään, mutta vapaaehtoisia tarvitaan myös esimerkiksi antamaan henkistä tukea, ohjaamaan liikennettä ja auttamaan evakuoinneissa. Auttajamme toimivat maalla, vesialueilla ja ilmassa.

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu 11.5. mennessä Järvi-Suomen Partiolaisten Pohjois-Savon alueen lippukunnille jakamalla ilmoittautumislinkillä.
Esittelytilaisuuden osallistumislinkki (teams) on lähetetty sähköpostitse osallistujille maanantaina 17.5. Mikäli et ole saanut linkkiä, tarkistathan ensin roskapostisi ja ota tarvittaessa etukäteen yhteyttä kouluttajaan.

 

Lisätietoja tilaisuudesta:

  • Vapepa-toiminta: valmiuskouluttaja Mikko Sipilä, p. 050 495 2484, mikko.sipila [ät] sprkuopio.com
  • partiolaisten ilmoittautumisjärjestelyt: lippukuntakoordinaattori Pia Salmela, p. 050 363 6028, pia.salmela [ät] partio.fi

 

Tilaisuuden järjestää Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Pohjois-Savon maakuntatoimikunta yhteistyössä Järvi-Suomen Partiolaisten kanssa

Yhteistyössä mukana myös: STEA ja Opintokeskus Sivis