Valmiuspäivystäjien koulutus

17.08.2018 - 18.08.2018 klo 18.00 Oulunsalon Peuhu

Valmiuspäivystäjä kurssi. Tarkoitettu uusille päivystäjäksi haluaville ja vanhoille täydennyskoulutukseksi.

Valmiuspäivystäjät ovat vapaaehtoisia, jotka vastaavat viranomaisten hälytyksiin ja hälyttävät vapaaehtoisia tapahtumapaikalle. Päivystäjällä on käytössään Vapepan puhelin, tabletti ja Virve -puhelin. Päivystys ei ole paikkaan sidottua, vaan päivystää voi missä vaan, missä puhelimessa on toimiva nettiyhteys. Päivystäjiä on aina vuorossaan 2-3 kpl. Vuorot (2 vk – 1 kk) jaetaan etukäteen, sen mukaan miten kenelläkin on mahdollista päivystää. Uudet päivystäjät aloittavat aina 3. päivystäjänä, jolloin he opettelevat päivystäjänä toimimista.

Kurssilla käydään läpi päivystäjän tehtäviä ja harjoitellaan hälyttämistä. Kurssin rakenne muotoutuu tarkemmin sen mukaan, kuinka paljon uusia päivystäjiä kurssilla on. Kursilla harjoitellaan OHTO -hälytysten tekemistä, joten se on tarpeellinen myös kaikille vanhoille päivystäjille.

Vapepa tarjoaa kurssilaisille koulutuksen, ruuan ja majoituksen. Matkakuluja korvataan 0.15 snt/km.
Uusilta päivystäjiltä edellytetään jonkinlaista Vapepan tuntemusta ja kiinnostusta toimia valmiuspäivystäjänä kurssin jälkeen, oman aikataulun mukaan. Lisäksi edellytetään tietokoneen peruskäyttötaitoja.
Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.
Majoittujien otettava omat lakanat ja tyynyliinat matkaan.

Ilmoittaudu osoitteessa:

https://www.lyyti.in/valmiuspaivystys_Peuhu

Tarkempi ohjelma tulee tähän myöhemmin.

Aloitus perjantai klo 18.00, lopetus lauantai klo 15.30.

Tiedustelut: ari.haaranen@redcross.fi