Valmiuspäivystäjätapaaminen

11.12.2018 - 11.12.2018 klo 17.30-20.00 Joensuu

SPR Savo-Karjalan piiritoimisto, koulutustila Reddie, Kauppakatu 35, 2. krs

Tilaisuus on tarkoitettu Vapepan Pohjois-Karjalan alueella vuonna 2019 valmiuspäivystäjänä tai vapepa-johtajana toimiville vapaaehtoisille.

Etsimme valmiuspäivystäjärinkiimme myös uusia vapaaehtoisia. Valmiuspäivystäjän tehtäviin kuuluu vuorollaan yhdessä toisen valmiuspäivystäjän kanssa päivystää Vapepan hälytysnumeroa ja välittää viranomaisen tekemä hälytys vapaaehtoisorganisaatiollemme sovitun hälytyskäytännön mukaisesti.

Mikäli olet käynyt Vapepan peruskurssit (etsintä, ensihuolto ja viesti), omaat käytännön kokemusta hälytystehtävistä viranomaisen apuna ja kykenet käyttämään nettipohjaisia apuvälineitä sekä olet kiinnostunut haasteellisesta mutta palkitsevasta päivystäjän tehtävästä, hakeudu mukaan alla olevan linkin kautta. Teemme lopulliset valinnat valmiuspäivystäjätapaamisen jälkeen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. Valmiuspäivystäjäkoulutukset järjestetään touko-kesäkuussa 2019 Kuopiossa ja Joensuussa.

Valmiuspäivystäjien toimintaedellytyksenä on kyetä käyttämään OHTO-hälytysjärjestelmää.

Tilaisuudessa jaamme vuoden 2019 päivystysvuorot, käymme läpi hälyttämistä ja päivystäjän/vapepa-johtajan työnjakoa eri tilanteissa sekä harjoittelemme OHTOn käyttöä hälytystyökaluna.

Ilmoittautumiset 2.12. mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja:
Valmiuspäällikkö Mika Korppinen, mika.korppinen[ät]redcross.fi