Valmiuspäivystäjätapaaminen Pohjois-Savo

30.11.2020 - 30.11.2020 klo 17.30-20.00 ETÄKOKOUS

Valmiuspäivystäjätapaamiset toteutetaan koronatilanteen vuoksi etäyhteydellä teams-kokouksina. Osallistujille lähetetään osallistumislinkki ilmoittautumisen jälkeen.

Tilaisuus on tarkoitettu Vapepan Pohjois-Savon alueella vuonna 2021 valmiuspäivystäjänä toimiville vapaaehtoisille, myös vapepa-johtajat ovat tervetulleita. Etsimme valmiuspäivystäjärinkiimme myös uusia vapaaehtoisia.

Valmiuspäivystäjän tehtävä on tärkeä ja keskinen hälytystoiminnan onnistumisen kannalta. Valmiuspäivystäjän tehtäviin kuuluu vuorollaan yhdessä toisen valmiuspäivystäjän kanssa päivystää Vapepan hälytysnumeroa ja välittää viranomaisen tekemä hälytys vapaaehtoisorganisaatiollemme sovitun hälytyskäytännön mukaisesti.

 

Mikäli olet käynyt Vapepan peruskurssit (etsintä, ensihuolto ja viesti), omaat käytännön kokemusta hälytystehtävistä viranomaisen apuna ja kykenet käyttämään digitaalisia apuvälineitä sekä olet kiinnostunut haasteellisesta mutta palkitsevasta päivystäjän tehtävästä, hakeudu mukaan alla olevan linkin kautta. Teemme lopulliset valinnat valmiuspäivystäjätapaamisen jälkeen ja perehdytämme sinut tehtävääsi.

Tilaisuudessa jaamme vuoden 2021 päivystysvuorot, käymme läpi hälytyskäytäntöjä ja päivystäjän/vapepa-johtajan työnjakoa eri tilanteissa sekä OHTO -hälytysjärjestelmää.

Ilmoittautumiset 22.11. mennessä klikkaamalla tästä. Sekä uudet että tehtävässään jatkavat vapaaehtoiset ilmoittautuvat tämän linkin kautta.


Lisätietoja:
SPR Savo-Karjalan piirin valmiuspäällikkö Mika Korppinen, p. 0400 648 268, mika.korppinen [ät] redcross.fi


TERVETULOA!

Yhteistyössä mukana STEA ja OK-Sivis