Valmiuskouluttajakoulutus: sisältöosa

09.09.2022 - 11.09.2022 Heinola

Valmiuskouluttajakoulutuksen sisältöosa 9.-11.9.2022

Kouluttajakoulutuksen linjat ovat ensihuolto, etsintä ja viesti, joiden peruskurssien kouluttamiseen koulutus antaa valmiudet. Osallistujalla tulee olla käytynä kouluttajien välineosa tai muuten hankitut tarvittavat tiedot ja taidot. Koulutus alkaa perjantaina klo 12.00 ja päättyy sunnuntaina klo 15.00.

Koulutuksen hinta on 75 euroa. Hintaan sisältyvät ohjelma, materiaalit, majoitus, ateriat ja kahvit. Koulutus laskutetaan kurssin jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä annettujen laskutustietojen perusteella. Matkakulut korvataan julkisten kulkuneuvojen taulukon mukaan omavastuun (40 euroa) ylittävältä osalta. Tarkista SPR:n valmiuspäälliköltä, onko piirin mahdollista tukea koulutukseen hakeutumista osallistumalla kurssikustannusten maksuun.

Lisätietoja oman piirin valmiuspäälliköltä tai valmiuskoulutussuunnittelijalta, yhteystiedot löytyvät täältä. Osallistumiseen tarvitaan valmiuspäällikön tai piirin koulutusvastaavan puolto, eli ilmoittauduthan koulutukseen vasta keskusteltuasi piirin työntekijän kanssa.

Ilmoittautumiset 22.8.2022 mennessä tästä linkistä.

 

Ilmoittaudu mukaan