Turvallisuus kuntoon kylillä verkostotilaisuus

22.04.2022 - 23.04.2022 klo 17:00 Peräseinäjoki

Kyläturvallisuuden parissa toimiville järjestetään verkostoitumistilaisuus Peräseinäjoella 22.-23.4.2022. Ahonniemen leirikeskuksella.

Tilaisuus on tarkoitettu niille kyläyhdistysten, Vapepa verkoston ja sopimuspalokuntien edustajille, joilla on kiinnostusta osallistua kyläturvallisuuskoulutuksen kehittämiseen omalla alueellaan.

Tilaisuus toteutetaan ajalla perjantai 22.4 klo 17 – lauantai 23.4. klo 17. Perjantai varataan vapaalle keskustelulle ja verkostoitumiseen. Lauantaina keskitytään asiantuntija-alustusten tuella verkoston yhteisen toiminnan ideointiin. Osallistuminen vain lauantaipäivän osuuteen on myös mahdollista.

Alustajiksi on kutsuttu kunnan, pelastustoimen ja huoltovarmuusorganisaation edustajia. Ryhmätöillä etsitään avaimia kylien turvallisuuskoulutuksen kehittämiseen nyt ja lähitulevaisuudessa. Tarkempi ohjelma toimitetaan mukaan ilmoittautuneille myöhemmin.

Osallistuminen on maksuton, Kyläturvallisuus 2025 -hanke vastaa tilaisuuden kustannuksista.

Tilaisuus toteutetaan koronaturvallisesti voimassa olevia viranomaisohjeita noudattaen. Ilmoittaudu tilaisuuteen TÄSTÄ.

Tarvitsemme ilmoittautumisesi viimeistään pe 8.4.2022 mennessä. Kokoamme majoitukseen ja ruokailuun liittyvät erityistoiveet ilmoittautuneilta vielä erikseen.

Ilmoitukset mahdollisista muutoksista pyydetään viimeistään su 17.4.2022 mennessä (pekka.rintala@suomenkylat.fi). Varaamme oikeuden periä osallistujalta joka ei saavu paikalle asiasta etukäteen ilmoittamatta osallistumiseen varatut majoitus- ja muonitus kustannukset.

Lisätiedot:
Suomen Kylät ry – Kyläturvallisuus 2025 -hanke projektipäällikkö Pekka Rintala pekka.rintala@suomenkylat.fi, 0400 511 624

Ilmoittaudu mukaan