Taajamaetsintäharjoitus

05.04.2018 klo 17.30 Akaa/Toijala

Vapepan Etelä-Pirkanmaan paikallistoimikunta järjestää perinteisen taajamaetsintäharjoituksen torstai-iltana 5.4.2018 alkaen klo 18 Akaan Toijalassa.

Harjoituksen kokoontumis- ja johtopaikka on Toijalan yhteiskoulu eli Lastumäen koulu osoitteessa Kurisjärventie 18, 37800  AKAA. Käynti kokoontumis- ja johtopaikalle tapahtuu Köyvärintien puoleisesta pääovesta.

Ilmoittautuminen alkaa klo 17.30.

Harjoitus on avoin kaikille Vapepa-toiminnassa mukana oleville tai siitä kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä aiempaa etsintäkokemusta tai -koulutusta. Reipas mieli ja valmius liikkua ulkona alkukeväisessä säässä riittävät. Varusteiksi tarvitaan vain säänmukainen maastokelpoinen ulkoiluvaatetus ja jalkineet, heijastinliivi tai muutoin hyvät heijastimet, taskulamppu tai käsivalaisin sekä mieluusti muistiinpanovälineet.

Harjoitus loppuu klo 21:een mennessä.

Ennakkoilmoittautumiset pyydetään tekemään 29.3.2018 mennessä sähköpostitse paikallistoimikunnan sihteerille Anne Perkolle.

Hälytysryhmiä pyydetään ottamaan mukaan valmiiksi täytetty ryhmän ilmoittautumiskortti ilmoittautumisen nopeuttamiseksi.

Ilmoittaudu mukaan