Johtoryhmien suunnitteluharjoitus Pohjois-Savo

01.12.2022 - 01.12.2022 klo 17.30-20.00 Kuopio

Hotelli Isovalkeinen, Majaniementie 2, Turbo-kabinetti (alakerta)

Maakunnassa toimiville Vapepan johtoryhmille suunnattu suunnitteluharjoitus, jonka teemana on onnettomuudesta tai häiriötilanteesta johtuva suojaväistö eli evakuointitehtävä. Vapepa-johtajat ja johtoryhmätoimijat, valmiuspäivystäjät ja valmiuskouluttajat ovat tervetulleita mukaan.

Vapaaehtoisista kootaan 1-3 ryhmää osallistujamäärä huomioiden. Vapepan johtoryhmä pelaa ns. pöytäpelinä Vapepan osuutta yhdessä viranomaisten ja kuntien edustajien kanssa.

  • Harjoituksen yhteydessä toteutetaan mahdollisesti oikea Ohto-hälytys valmiushälytyksenä vapaaehtoisille. Ei liikkeellelähtöä!
  • Harjoitukseen osallistuu myös Pohjois-Savon sosiaalipäivystyksen ja Kuopion kaupungin edustajat

Tapahtuma on maksuton
Pohjois-Savon maakunnan alueella toimivien johtoryhmien matkakulut (yhteiskyydit) harjoitukseen korvataan vapaaehtoisen matkakorvauksen (0,23e/km) mukaisesti. Harjoituksen ohessa tarjotaan tukeva kahvitus.

Ilmoittautumiset tapahtumaan 20.11. mennessä KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Mikäli osallistujia on enemmän kuin harjoitustilaan mahtuu, pidätämme oikeuden suunnata harjoituksen ensisijaisesti kouluttetuille ja johtoryhmissä jo toimiville vapaaehtoisille. Harjoitukseen ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa ilmoittautumisen päätyttyä. Mikäli et saa harjoitusohjetta, tarkastathan sähköpostisi roskaposti kansion.

 

Lisätietoa: SPR valmiuspäällikkö Mika Korppinen, p. 0400 648 268, mika.korppinen [ät] redcross.fi

Yhteistyössä mukana STEA, Pohjois-Savon sosiaali- ja kriisipäivystys sekä Kuopion kaupunki