Johtoryhmien suunnitteluharjoitus Pohjois-Karjala

08.12.2022 - 08.12.2022 klo 17.30-20.30 Joensuu

Tarkka harjoituspaikka ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä.

Maakunnassa toimiville Vapepan johtoryhmille suunnattu suunnitteluharjoitus, jonka teemana on onnettomuudesta tai häiriötilanteesta johtuva suojaväistö eli evakuointitehtävä. Vapepa-johtajat ja johtoryhmätoimijat, valmiuspäivystäjät ja valmiuskouluttajat ovat tervetulleita mukaan.

Vapaaehtoisista kootaan 1 johtoryhmä, joka pelaa ns. pöytäpelinä Vapepan osuutta yhdessä viranomaisten ja kuntien edustajien kanssa.

  • Harjoituksen yhteydessä toteutetaan mahdollisesti oikea Ohto-hälytys valmiushälytyksenä vapaaehtoisille. Ei liikkeellelähtöä!
  • Harjoitukseen osallistuu edustajia myös Pohjois-Karjalan pelastuslaitokselta, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja kriisipäivystyksestä, Joensuun kaupungin johtoryhmästä ja Kontiolahden kunnalta.
Tapahtuma on maksuton
Kunkin Pohjois-Karjalan maakunnan alueella toimivan johtoryhmän matkakulut (yhteiskyydit) harjoitukseen korvataan vapaaehtoisen matkakorvauksen (0,23e/km) mukaisesti. Harjoituksen ohessa tarjotaan tukeva kahvitus.
.
Ilmoittautumiset tapahtumaan 15.11. mennessä (harjoitus on täynnä).
Mikäli osallistujia on enemmän kuin harjoitustilaan mahtuu, pidätämme oikeuden suunnata harjoituksen ensisijaisesti koulutetuille ja johtoryhmissä jo toimiville vapaaehtoisille. Harjoitukseen ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa ilmoittautumisen päätyttyä. Mikäli et saa harjoitusohjetta, tarkastathan sähköpostisi roskaposti -kansion.
.

Lisätietoa: SPR valmiuspäällikkö Mika Korppinen, p. 0400 648 268, mika.korppinen [ät] redcross.fi

.

Yhteistyössä mukana Pohjois-Karjalan pelastuslaitos, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja kriisipäivystys, Siun Sote, Joensuun kaupunki ja Kontiolahden kunta

TILAISUUTTA TUKEMASSA LÄHITAPIOLA ITÄ