SPR:n valtakunnalliset kouluttajapäivät

18.01.2020 - 19.01.2020 Tampere

Perinteisen toimialakohtaisen täydennyskoulutuksen lisäksi ohjelmassamme on perehtymistä SPR:n uusiin koulutusmoduuleihin, kouluttajan tietoa kartuttavia messuosastoja ja totta kai myös yhteistä virkistystä sekä sisällä että ulkona.

Tällä kertaa olemme varautuneet myös järjestämään ohjelmaa jo perjantaina saapuville. Silloin ohjelmassa on klo 18:00 alkaen yhteisen ruokailun lisäksi tulevaisuuteen tähtäävä dialogi teemalla ”Punaisen Ristin kouluttaja 2030”.

Koulutuksen pääsisällöt ja teemat näet oheisesta alustavasta ohjelmasta, johon tulee vielä lisäyksiä, tarkennuksia ja pieniä muutoksia. lmoittautuneet saavat Tammikuussa (Loppiaisen jälkeen) sähköpostiinsa erillisen linkin työpajan/pajojen sekä oheis- ja virkistysohjelmien valintaa varten.

Osallistumismaksu pe-su on 100 € / la-su 90 € / pe-la 55 €. Vain jompaankumpaan päivään osallistuville kurssimaksu on 45 euroa.

Majoituksen hinta Varalassa on 54,50€/vrk/2 hengen huoneessa ja 91€/vrk/1 hengen huoneessa. Yhden hengen huoneita on rajoitetusti. Majoituksen pääsette varaamaan samasta ilmoittautumislinkistä. Voitte myös ilmoittaa huonekaveritoiveenne. Ilmoittautumislinkissä kysytään myös laskutusosoite.

Matkakulut korvataan 40 € ylittävältä osalta halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Jos sopivia yhteyksiä ei löydy, omalla autolla tehdyt matkat voidaan korvata ennalta sovittaessa soveltaen valtion matkustussääntöä. Suosituksena tällöin on puolet valtion matkustussäännön korvauksesta. Matka- ja muiden kulujen mahdollisesta korvaamisesta tulee aina sopia etukäteen piirin tai osaston yhteyshenkilön kanssa.

Kouluttajapätevyyksien toimialakohtaiset ohjeet

Järjestäjien toive on, että mahdollisimman moni osallistuisi sekä lauantain että sunnuntain ohjelmaan. Tästä taulukosta näet mikä on osallistumisen minimimäärä kouluttajapätevyyksien jatkamiseksi.

 

Valmiuden resurssikouluttajat Osallistuminen omaan koulutusuudistuksen johtamiskoulutusten materiaalien työstöön (aloitettu 27.10.2019) lauantaina 18.1., mahdollisuus osallistua valinnaisiin SPR:n yhteisten moduulien kouluttajakoulutuksiin su 19.1.2020.

 

Ilmoittaudu tästä linkistä:  https://www.lyyti.fi/reg/Kouluttajapaivat_2020_4300

 

Tämä ennakkoilmoittautumislinkki on auki 7.1.2020 saakka. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä siihen mennessä. Sen jälkeen peruutuksista veloitetaan tilaisuuden todelliset kustannukset täysimääräisinä. Sairaustapauksessa veloitukselta voi välttyä toimittamalla lääkärintodistuksen.

Ilmoittautuneet saavat vielä vahvistuksen, työpajojen ja virkistysohjelmien valintalinkin, lopullisen ohjelman ja mahdollisesti pienen ennakkotehtävän sähköpostiinsa noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Koulutuksen käytännön järjestelyihin liittyviin kysymyksiin vastaa järjestöavustaja Jutta Nuutinen (jutta.nuutinen@redcross.fi) tai ohjelma-avustaja Titi Stockus (annakaisa.stockus@redcross.fi).