SPR evakuointiyksikön käyttöönottokoulutus

10.09.2022 - 10.09.2022 klo 10.00-15.00 Joensuu

Jokiasema, Hasanniementie 3, Joensuu

Koulutus on osa POKA 2022 -kotiseutuharjoitusta, jonka järjestelyistä vastaa MPK Savo-Karjalan maanpuolustuspiiri.

 

SPR:n liikuteltava evakuointiyksikkö koostuu kahdesta (2) peräkärrissä kuljetettavasta alumiinirunkoisesta evakuointiteltasta sekä generaattorista, lämmittimestä ja evakuointikalustosta. Yksikköä voidaan käyttää Vapepan hälytystehtävillä autettavien suojaamiseen, johtopaikkana tai viranomaisten huoltoon pitkittyneen pelastustehtävän aikana. Koulutus on avoin kaikille järjestöjen vapaaehtoisille.

Koulutuksen aikana vapaaehtoisille koulutetaan yksikön pystytys, käyttö ja purkaminen takaisin peräkärryyn. Yksikköä esitellään myös muilel SAR POKA 2022 -kotiseutuharjoitukseen osallistuville järjestöille, viranomaisille ja medialle.

Tapahtuma on maksuton
Osallistujille tarjotaan harjoituksen ohessa tarjotaan kenttäruokailu. Mukaasi tarvitset hanskat ja säänmukaisen vaatetuksen, jonka likaantumisesta ei ole haittaa.

Henkilökohtaiset ilmoittautumiset 4.9. mennessä klikkaamalla tästä.
Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia saadaan vähintään 8 hlöä. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa ilmoittautumisen päätyttyä. Mikäli et saa harjoitusohjetta, tarkastathan sähköpostisi roskaposti -kansion.

Kouluttajina toimivat Mikko Taivainen ja Sanna Hirvonen SPR Joensuun osastosta.

 

LISÄTIETOJA
Sanna Hirvonen, SPR Joensuun osasto, 040 534 5727

Koulutuksen järjestää SPR Savo-Karjalan piiri yhteistyössä Joensuun osaston kanssa.