RPAS-koulutusta

21.04.2018 - 22.04.2018 Padasjoki

RPAS maa- ja lennätyskoulutusta:

Tehtävänmukainen maa- ja lennätyskoulutus järjestetään kauko-ohjaajille ja kauko-ohjaustähystäjille. Kevään järjestyksessä jo toinen koulutustilaisuus järjestetään Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEKin koulutuskeskuksessa Palotaruksessa Padasjoella 21.-22.4.2018. Padasjoen keskuksen vieressä on vanha hiekkapohjainen kiitorata, jota saamme käyttää harjoituksiin. Lisätietoja Palotaruksesta löytyy täältä: http://www.spek.fi/Suomeksi/SPEK/Palotaruksen-kurssi–ja-leirikeskus

Tilaisuus järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 10 henkeä. Ryhmien koko on rajoitettu 16 henkeen. Kaikki koulutukset tullaan siirtämään Opintokeskus Siviksen sivuille, joiden kautta varsinainen ilmoittautuminen tehdään. Varsinainen ilmoittautuminen tapahtuu myöhemmin ja ohjeet ilmoittautumisille saat tuolloin.

Lentopelastusseura vastaa majoitus- ja ruokailukustannuksista, mutta päivärahoja tai matkakuluja ei korvata. Kun kurssiajankohdat lähenevät toimitetaan kurssikohtaiset osallistujaluettelot, jotta kurssilaiset voivat suunnitella mahdollisia yhteiskuljetuksia kurssipaikalle.

Useampi paikka on vapaana Padasjoella. Ehdit siis vielä ilmoittautumaan!

Koska maa- ja lennätyskoulutuksien sisällöstä ja kustannuksista on tullut kyselyjä, on syytä todeta, että yksi tällainen suoritettu kurssi on osa pätevöitymiskoulutusta.

Ennakkoilmoittautumisen voi kurssipaikan varmistamiseksi kuitenkin lähettää jo nyt osoitteeseen vapepa@rpas.fi.