ETSINNÄN PERUSKURSSI LA 20.4.2024 Porvoo

20.04.2024

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) Itä-Uudenmaan paikallistoimikunta järjestää
Peruskoulutusviikonlopun 19.-21.4.2024

Paikkana toimii Hamarin työväentalo, Hamarintie 22, 06650 Porvoo.
Kurssipaikalla ei ole saatavana majoitusta.

ETSINNÄN PERUSKURSSI LA 20.4.2024 KLO 9-17
Kurssin käytyään kurssilaiset tuntevat yleisimmin käytettävät etsintämenetelmät ja osaavat toimia etsintähälytyksessä. Osallistujat tietävät myös Vapepan toiminnan ja viranomaisyhteistyön periaatteet, henkilökohtaisen valmiuden osa-alueet, vastuuasiat sekä osaavat varautua etsintöihin. Kurssi sisältää teoriaopetusta, pienimuotoisia ryhmätehtäviä ja ohjattua etsintäharjoittelua maastossa. Kurssin käytyäsi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan paikalliseen Vapepan hälytysryhmään, jonka poliisi voi hälyttää avukseen kadonneen etsintään. Ryhmään liittyminen on vapaaehtoista eikä kurssille osallistuminen sido sinua toimintaan. Pukeudu säänkestäviin vaatteisiin ja ota mukaasi vesipullo, pientä evästä ja muistiinpanovälineet. Kurssin teoriaosuus järjestetään sisätiloissa. Harjoitukset järjestetään ulkona, joten osallistujan on kyettävä liikkumaan turvallisesti maastossa.
Kurssille otetaan 20 osallistujaa.
Kurssin suorittanut saa perusvalmiudet toimia Vapepan etsintätehtävissä ja hälytysryhmän jäsenenä sekä kurssitodistuksen.
Tähän osioon osallistuminen maksaa 30 e.
Kurssin vetäjänä toimii Mape Kullberg ja Tia Laurmaa
Kurssit järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Peruutuskäytäntö:
Voit peruuttaa osallistumisesi ennen viimeistä ilmoittautumispäivämäärä. Ilmoittautuminen on kuitenkin sitova ja 30 euroa kurssimaksun palautamme vain lääkärintodistusta vastaan. Yli 30 euroa maksavien kurssimaksujen osalta ole erikseen yhteydessä kurssimaksun palautuksesta hup.neuvonta@redcross.fi. Kerro etu- ja sukunimesi, kurssin nimi ja ajankohta jolloin ilmoittauduit. Saat ohjeet myös vahvistusviestissä.

Kurssimaksut käytetään auttamistoiminnan vapaaehtoisten kouluttautumiseen.

Tervetuloa mukaan oppimaan uutta!

Lisätietoja: vapepa.itauusimaa@gmail.com.

Ilmoittaudu mukaan