Öljyntorjunnan joukkueenjohtajakoulutus

16.11.2019 - 17.11.2019 klo 09:00 Oulu

Öljyntorjunnan joukkueenjohtajakoulutus (16h) järjestetään Hietalinnan koulutuskeskuksessa Oulussa 16.-17.11.2019. Kurssi alkaa lauantaina klo 9.00 ja päättyy klo 17.00, sekä jatkuu sunnuntaina klo 9.00 ja päättyy klo 16.00 mennessä. Kurssi järjestetään osana Oil Spill -hanketta.

Pääsyvaatimukset:

Lähtötasovaatimuksena on järjestön oma ryhmänjohtajakoulutus. Lisäksi suositellaan vähintään Vapepan peruskurssin käymistä ennen joukkueenjohtajakurssia ja viestin peruskurssin (Vapepa tai vastaavat tiedot) suorittamista viimeistään kurssin jälkeen. Osallistujan on hyvä ymmärtää oman järjestön ja paikkakunnan hälytystoiminnan periaatteet ja toimintatavat. Eduksi luetaan käytännön kokemus ja peruskurssi (WWF) rantaöljyntorjunnasta.

Kurssin tavoite:

Osallistujalla on kurssin jälkeen valmius johtaa joukkueen suuruista yksikköä rantaöljyntorjunnassa ja sen tukitoimissa. Osallistujan motivaatio Vapepa-toimintaan on kasvanut, minkä lisäksi joukkueenjohtajan rooli öljyntorjuntatehtävässä ja sen organisaatiossa on selvinnyt. Osallistuja tietää ja tuntee joukkueenjohtajan velvollisuudet ja vastuut.

Kurssin ohjelmaan voit tutustua täällä.

Ilmoittaudu 31.10 mennessä: https://www.lyyti.in/OT_Joukkueenjohtaja_Oulu

Ilmoittaudu mukaan