Moninaisuus vapaaehtoistoiminnassa - itseopiskelukurssi verkossa

18.05.2023 - 31.12.2023 Helsinki

Moninaisuus vapaaehtoistoiminnassa -koulutus on tarkoitettu kaikille Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoisille, luottamushenkilöille ja työntekijöille sekä Punaisen Ristin toiminnasta kiinnostuneille. Koulutuksen tavoitteena on saada eväitä tutkia ennakkoluuloja ja normeja kriittisesti sekä ymmärtää niiden vaikutus kohtaamisessa ja vuorovaikutuksessa. Lisäksi koulutuksesta saa tietoa yhdenvertaisuudesta ja sen tärkeydestä Punaisen Ristin toiminnassa, sekä ideoita siitä, miten vapaaehtoistoimintaa voidaan tehdä saavutettavaksi.

Voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi verkossa Itslearning-alustalla.

JOS SINULLA ON JO TUNNUKSET PUNAISEN RISTIN ITSLEARNING-ALUSTALLE:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://sivis.itslearning.com.

2. Sivun yläreunan valikosta valitse Kurssit – Kaikki kurssit – Etsi lisää kursseja – Toimipaikan kurssiluettelo – Valitse haluamasi kurssi ja sen jälkeen “Ilmoittaudu”.

UUSI KÄYTTÄJÄ – LUO TUNNUKSET:

1. Rekisteröidy Itslearningiin tällä lomakkeella: https://module.itslearning.co.uk/webforms/Webform?siteid=900602&webformsuserkey=spr_webform

2. Lomakkeen täytettyäsi saat sähköpostiisi salasanan ja kirjautumisohjeet. HUOM. Muista tarkistaa myös roskapostikansio! Käy ensimmäisellä kirjautumiskerralla vaihtamassa salasanasi.

3. Jatkossa pääset kirjautumaan Itslearningiin osoitteessa https://sivis.itslearning.com.

4. Kirjautumisen jälkeen näet kaikki kurssisi aloitussivulta. Kun olet valinnut kurssin, löydät sen materiaalit ja tehtävät löytyvät Suunnitelmat-välilehdeltä.

5. Jatkossa voit ilmoittautua muille itseopiskelukursseille kurssiluettelon kautta. Kirjaudu sisään ja sivun yläreunan valikosta valitse Kurssit – Kaikki kurssit – Etsi lisää kursseja – Toimipaikan kurssiluettelo – Valitse haluamasi kurssi ja sen jälkeen “Ilmoittaudu”.

Jos sinulla on ongelmia Itslearning-alustan kanssa, voit olla yhteydessä sähköpostitse itslearning@redcross.fi

Siviksen ohjevideot Itslearningin käyttöön opiskelijalle:
Kirjautuminen https://www.youtube.com/watch?v=iBKn2LrJMs0
Tehtävät https://www.youtube.com/watch?v=24GPt_YoAJU
Oman edistymisen seuranta https://www.youtube.com/watch?v=t8M8cY2fSmo

Ilmoittaudu mukaan