Maastoetsinnän peruskurssi

21.04.2018 - 22.04.2018 klo 9:30 Nokia

Tervetuloa etsinnän peruskurssille!

Kurssin järjestävät Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Tampereen paikallistoimikunta yhteistyössä Punaisen Ristin Hämeen piirin kanssa.

Aika ja paikka
la 21.4.2018 klo 10.00-18.00 ja su 22.4.2016 klo 9.00-17.30. Paikkana toimii Nokian reserviläisten maja, Pinsiöntie 500, Nokia

Kohderyhmä
Kurssi on tarkoitettu Vapaaehtoisessa pelastuspalvelussa toimivien järjestöjen jäsenille ja muille asiasta kiinnostuneille. Kurssin pohjatiedoiksi suositellaan Vapepan peruskurssia.

Tavoite
Kurssin käytyään osallistujalla on ne tiedot ja taidot, joiden avulla hän voi toimia tehokkaasti maastoetsijänä Vapepan etsintäorganisaatiossa.

Kurssin sisältö
Kurssi sisältää teoriaopetusta ja maastossa suoritettavia etsintäharjoituksia. Kurssin kesto on 16 oppituntia. Kurssitodistuksen saaminen edellyttää aktiivista osallistumista ja läsnäoloa koko kurssin ajan.

Kurssin kouluttajat
Kurssin kouluttajina toimivat Ari Nissinen ja Tapani Huhtala.

Kustannukset
Kurssin hinta on 25 euroa, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, todistuksen ja ohjelmassa mainitut kahvit ja lounaan.

Varusteet
Tarvitset kurssille luento-osuuksille muistiinpanovälineet ja sisäjalkineet. Ulko-osuuksissa tarvitset säänmukaiset maastokelpoiset ulkoiluvarusteet, tukevat kengät ja juomapullon. Mikäli omistat kompassin, pillin (hernepilli/partiopilli) ja huomioliivin, ota ne mukaasi. Ota myös kurssitodistus mukaan, jos sinulla jo on sellainen.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut
Ilmoittautumiset ennakkoon 13.4.2018 mennessä, sähköposti; kurssit@vapepatampere.fi. Ilmoita; kurssi, nimi, yhteystiedot, järjestö ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Kurssille mahtuu ensimmäiset 30 henkilöä. Kurssiin liittyviin tiedusteluihin vastaa Ari Nissinen, puh 040 709 2786, ari.nissinen@iki.fi