Kolmen kurssin viikonloppu

24.05.2024 - 26.05.2024 Asikkala

SPR Asikkalan osasto ja Vapepan Päijät-Hämeen toimikunta järjestävät viikonloppukoulutuksen, jossa voi suorittaa:

  • Vapepa peruskurssi (perjantai ilta 4 h)
  • Etsintäkurssi (8 tuntia, suoritetaan viestikurssin kanssa la-su aikana)
  • Viestikurssi (8 tuntia, suoritetaan etsintäkurssin aikana la-su aikana)

Kurssi on tarkoitettu kaikille Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun (Vapepa) toiminnasta kiinnostuneille. Kurssin käytyäsi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan paikalliseen Vapepan hälytysryhmään, jonka poliisi voi hälyttää avukseen kadonneen etsintään. Ryhmään liittyminen on vapaaehtoista eikä kurssille osallistuminen sido sinua toimintaan.

Kurssiin sisältyy orientoiva ennakkotehtävä, joka lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä, samoin kuin kurssikirje, joka sisältää ohjelman ja saapumisohjeet.

Kurssin hinta on 40 euroa, sisältäen koulutuksen, kurssimateriaalin ja ruokailut. Kurssimaksu maksetaan käteisellä paikan päällä. Kurssipaikalla on mahdollisuus myös majoittumiseen. Huomioitavaa, että majoituskapasiteetti on rajallinen.

Ilmoittaudu mukaan 19.5.2024 mennessä:https://www.lyyti.in/Kolmen_kurssin_viikonloppu_8292

Kurssille mahtuu mukaan enintään 20 henkeä ja ensisijalla otamme kurssille päijät-hämäläisiä. Kurssi on kaikille yli 16-vuotiaille avoin eikä osallistuminen edellytä ennakkotietoja tai -taitoja. Harjoitukset järjestetään pääasiassa ulkona, joten osallistujan on kyettävä liikkumaan turvallisesti maastossa.

Pääkouluttajina kurssilla toimivat valmiuskouluttajat Pasi Murto (etsintä) ja Jouni Ståhl (viesti).

Lisätietoja kurssista antaa Pasi Murto sähköpostitse:pasi.murto@phnet.fi.