Kiinnostaako Järvipelastustoiminta Jyväskylässä?

01.06.2018 klo 18.00 Jyväskylä

Jyväskylän järvipelastajat

Jyväskylän järvipelastajat on Suomen meripelastusseuran jäsenyhdistys. Yhdistyksen päätehtävä on suorittaa pelastus- ja avustustehtäviä Pohjois-Päijänteen sekä Leppäveden vesialueella yhteistyössä alueen viranomaisten kanssa. Avovesikautena pidämme yllä ympärivuorokautista lähtövalmiutta.

Kiinnostaako tulla mukaan aktiivitoimintaan?

Harrastuksen aloittaminen ei vaadi mitään erityisosaamista – pyyteetön auttamishalu ja motivaatio ovat riittävä perusta vapaaehtoismiehistöön pääsemiseksi. Pelastusmiehistössä toimiminen edellyttää 18 vuoden ikää, mutta tarjolla on myös sitä nuoremmille monenlaista tehtävää.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden liikkua vesillä nykyaikaisella kalustolla
  • tilaisuuden auttaa vesilläliikkujia
  • koulutuksen meripelastusaluksella työskentelyyn
  • erittäin monipuolisen harrastuksen

Työstä emme voi tarjota palkkaa. Lähimmäisen auttaminen on kuitenkin hyvin palkitsevaa ja tuo tekijälleen tyydytystä. Ehkä tästä syystä vapaaehtoinen meripelastus on monella aktiivijäsenellemme elämän paras harrastus. Toiminnassamme on myös paljon muita tehtäviä niille, joilla ei ole haluja tai mahdollisuutta toimia hälytysmiehistössä. Esimerkiksi niille jotka ovat kiinnostuneita tekniikasta, löytyy tehtäviä alusten huollon ja kunnossapidon piiristä.

Tule tutustumaan toimintaamme!

Maanantaina 1.6.2018 klo 18.00 alkaen (kesto noin 2,5 tuntia), paikkana hotelli-ravintola Noukanniemi, osoitteessa Noukanniementie 99, 40820 Haapaniemi. Ilmoittautumisia toivotaan 30.5.2018 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake osoitteessa: https://goo.gl/ALGCpp.

Lisätietoja:

Tulokasvastaava Jouko Ojanen +358 46 880 6450 tai jouko.ojanen@gmail.com