Keski-Suomen paikallistoimikuntien puheenjohtajien ja sihteerien syystapaaminen

10.10.2020 klo 11:00 - Jyväskylä

Paikallistoimikuntien syksy

Toiminnan jatkuvuudenhallinnan näkövinkkelistä paikallistoimikuntien vuoden tärkeimmät ajankohdat ovat käsillä. Elo-syyskuun aikana suunnitellaan tulevan vuoden tapahtumia, pohjana Vapepan valtakunnallinen ja maakunnallinen toimintasuunnitelma. Kiitettävästi lähes kaikki paikallistoimikunnat ovatkin jo vieneet merkintöjä yhteiseen suunnittelukalenteriin, jota käsitellään syksyn maakuntatoimikuntien kokouksissa.

Huomionosoitusten hakemisen aika on myös syksyllä. Kaikki huomionosoitukset haetaan valtakunnallisella lomakkeella (https://vapepa.fi/huomionosoitus-hakemus/), tärkeää muistaa valita ”Tiedoksi”-kohtaan Aki Valonen. Tulevat silloin paikallistoimikuntien ja maakuntatoimikunnan käsittelyyn. Huomionosoituksia voivat hakea yksittäiset hälytysryhmät ja henkilöt, huomionosoitusohjeen mukaisesti: https://vapepa.fi/wp-content/uploads/2017/04/20170330-VAPEPA-HUOMIONOSOITUSOHJE-vahvistettu.pdf

Toimikuntien puheenjohtajien ja sihteerien syystapaaminen

Keski-Suomen paikallistoimikuntien puheenjohtajien ja sihteereiden syystapaamisessa käsitellään toiminnansuunnittelun tilannetta, rakennetaan toimintaohjekortteja tapahtumien ja koulutusten järjestämisen tueksi sekä vaihdetaan avoimesti mielipiteitä ja ajatuksia toiminnan alueellisesta kehittämisestä yhteistyön hengessä ja naapuritoimikuntaa tukien.

Keski-Suomen paikallistoimikuntien tapaaminen

Ilmoittaudu mukaan