Kansalaistoiminnankeskus Mataran arki-info

20.05.2021 klo 16.30 - 17.30 Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Mataran arki-info toukokuussa, torstaina 20.5.2021 klo 16.30-17.30.

Arki-info on luentoa ja keskustelua yhdistelevä tilaisuus, jossa käsitellään arjen hyvinvointiin liittyviä teemoja. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, ei myöskään ennakkoilmoittautumisia. Voit osallistua paikan päällä Matarassa tai etänä Zoomin kautta. Linkki etäosallistumiseen löytyy Mataran tapahtumakalenterista www.matara.fi (https://www.matara.fi/yleinen/arki-info-kriisikeskus-mobile-ja-rikosuhripaivystys).

Arki Info

Toukokuun teemana on Kriisikeskus Mobile ja heidän tekemä työ. Kriisikeskus Mobile on järjestölähtöinen kriisikeskus, joka on avoinna 24 h/vrk:ssa ja toiminta-alue on Keski-Suomen maakunta.

Mobileen voi olla yhteydessä, kun on esimerkiksi kokenut jotakin järkyttävää, kokenut menetyksen, väkivaltaa tai on käyttäytynyt väkivaltaisesti. Kriisikeskuksen työ on henkisen tuen tarjoamisista mahdollisimman nopeasti ja joustavasti puhelimitse, chatissa ja/tai kasvokkaisissa asiakastilanteissa. Kriisikeskus Mobilen kanssa samoissa tiloissa toimii Rikosuhripäivystyksen Jyvässeudun palvelupiste.

Arki-infossa kuullaan lisää Kriisikeskus Mobilen ja RIKU:n palvelupisteen toiminnasta sekä kuulumisista.”

Linkki etäosallistumiseen (Zoom)https://us02web.zoom.us/j/86878461581?pwd=Z0FuL3E3S2t1Q2oyWHNrU1JjTlFMZz09

Liite:

Ilmoittaudu mukaan