Johtoryhmäkoulutus (8ot)

20.11.2021 - 20.11.2021 klo 8.45-16.00 Kuopio

SPR Kuopion osaston koulutustila, Puijonkatu 9

Koulutus valmistaa toimimaan Vapepan operatiivisella johtopaikalla. Koulutuksen aikana käydään läpi johtoryhmätoiminnan edellytyksiä sekä johtopaikan toimintojen organisoimisen perusteet.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on Vapepan peruskurssien tuottama osaaminen ja ovat valmiita toimimaan johtopaikalla operatiivisessa henkilöstössä. Viranomaisorganisaation tuntemuksesta ja kokemuksesta Vapepan hälytystehtävällä on hyötyä. Koulutukseen osallistuvan on pystyttävä tuottamaan luettavaa tekstiä paineenkin alla. Koulutukseen ei kannata osallistua henkilökohtaisten akuuttien kriisien ollessa päällä. Hyvistä vuorovaikutustaidoista on hyötyä.

Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa organisoida Vapepa-toiminnan johtamista operatiivisella tehtävällä, ylläpitää tilannekuvaa sekä kuvata johtoryhmän ja viranomaisten roolit johtoryhmätoiminnassa. Hän osaa perustaa johtopaikan erilaisissa tilanteissa ja paikoissa sekä suorittaa omaa tehtäväänsä osana johtoryhmää.

HUOM! Koulutuksen suorittaminen on yksi esitietovaatimuksista 8.-10.4.2022 Kuopiossa järjestettävälle vapepa-johtajakurssille!

 

Koulutus on maksuton
Osallistujille tarjotaan kahvitus päivän aikana. Ruokailu tapahtuu omin eväin tai paikallista ravintolatarjontaa hyödyntäen.


ILMOITTAUTUMISET 7.11. mennessä klikkaamalla tästä.
HUOM! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu.

Koulutukseen mahtuu 20 hlöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus on suunnattu Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueen paikallistoimiryhmissä toimiville vapaaehtoisille.

Ilmoittautuneille lähetään kurssikirje ilmoittautumisen päätyttyä. Jos et saa kurssikirjettä, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä järjestäjään. Koulutus toteutetaan tai perutaan vallitseva koronatilanne, viranomaisrajoitukset ja turvallisuusohjeet huomioiden.

 

Lisätietoja
Valmiuspäällikkö Mika Korppinen , p. 0400 648 268 tai mika.korppinen [ät] redcross.fi

Koulutuksen järjestää SPR Savo-Karjalan piiri sekä Vapepan Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakuntatoimikunnat

 Koulutusta tukevat STEA, OK Sivis ja Itä-Suomen poliisilaitos