Johtoryhmäkoulutus

12.12.2020 - 12.12.2020 klo 8.45-18.00 Etäkoulutus

KOULUTUS ON MUUTETTU ETÄKOULUTUKSEKSI

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueen vapaaehtoisille, jotka ovat suorittaneet Vapepan peruskurssit tai omaavat vastaavat tiedot ja taidot sekä ovat halukkaita kehittämään näkemystään Vapepa toiminnan eri tasoilla. Eduksi katsotaan halu osallistua jatkossa valtakunnallisesti määritellyille Vapepan johtotason kursseille. Savo-Karjalan alueen johtoryhmissä toimivat ovat etusijalla, mikäli osallistujia on enemmän kuin pystymme kerralla kouluttamaan.

Kurssi on suunnattu erityisesti ryhmän/partionjohtajille, Vapepa-johtajille, Vapepa-sihteerikoulutuksesta tai muuten johtopaikkatyöskentelystä kiinnostuneille. Kurssin tavoitteena on kouluttaa vapepa-johtajan tueksi osaavia vapaaehtoisia, jotka osaavat perustaa Vapepan johtopaikan tukitoimintoineen ja käynnistää tehtävän vapaaehtoisten sisäänkirjauksella omatoimisesti vapepa-johtajan suunnitellessa tehtävän toteutusta johtavan viranomaisen kanssa.

Koulutus on maksuton sisältäen kahvituksen ja lounasruokailun. Muut ruokailut ja mahdollinen majoitus omakustanteisesti.

Vapepa-johtajakurssille hakevilta edellytetään suoritettua johtopaikkakoulutusta vuodesta 2021 alkaen. 

 

Ilmoittauminen 29.11. mennessä sähköisesti tästä. 

 

Lisätietoa johtoryhmäkoulutuksesta
Valmiussuunnittelija Markku Kasurinen
p. 040 560 2108
markku.kasurinen [ät] redcross.fi