Johtopaikkakoulutus

08.04.2022 - 08.04.2022 klo 12.00-19.00 Kuopio

Hotelli Isovalkeinen

Johtopaikkakoulutus eli johtoryhmäkoulutus toteutetaan perjantaipäivän aikana yhdessä valtakunnallisen vapepa-johtajakurssin kanssa. Koulutus sisältää ennakkotehtäviä ja itseopiskelua.

 

Koulutus valmistaa toimimaan Vapepan operatiivisella johtopaikalla. Koulutuksen aikana käydään läpi johtoryhmätoiminnan edellytyksiä sekä johtopaikan toimintojen organisoimisen perusteet.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on Vapepan peruskurssien tuottama osaaminen ja ovat valmiita toimimaan johtopaikalla operatiivisessa henkilöstössä. Viranomaisorganisaation tuntemuksesta ja kokemuksesta Vapepan hälytystehtävällä on hyötyä. Koulutukseen osallistuvan on pystyttävä tuottamaan luettavaa tekstiä paineenkin alla. Koulutukseen ei kannata osallistua henkilökohtaisten akuuttien kriisien ollessa päällä. Hyvistä vuorovaikutustaidoista on hyötyä.

Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa organisoida Vapepa-toiminnan johtamista operatiivisella tehtävällä, ylläpitää tilannekuvaa sekä kuvata johtoryhmän ja viranomaisten roolit johtoryhmätoiminnassa. Hän osaa perustaa johtopaikan erilaisissa tilanteissa ja paikoissa sekä suorittaa omaa tehtäväänsä osana johtoryhmää.

Koulutus on maksuton
Osallistujille tarjotaan päivällinen kurssin aikana.

 

ILMOITTAUTUMISET koulutukseen 13.3. mennessä klikkaamalla tästä.
Kurssille otetaan maks. 8 osallistujaa, lopullinen maksimiosallistujamäärä riippuu vapepa-johtajakurssin (DL 3.3.) osallistujavahvuudesta.

Ilmoittautuneille lähetään kurssikirje ilmoittautumisen päätyttyä. Jos et saa kurssikirjettä, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä järjestäjään. Koulutus toteutetaan tai perutaan vallitseva koronatilanne, viranomaisrajoitukset ja turvallisuusohjeet huomioiden.

 

Lisätietoja
Valmiuspäällikkö Mika Korppinen, p. 0400 648 268 tai mika.korppinen [ät] redcross.fi

Koulutuksen järjestää SPR keskustoimisto yhteistyössä SPR Savo-Karjalan piirin kanssa
Koulutusta tukevat STEA ja OK Sivis