PERUTTU! - HILLA22 valmiustapahtuma

14.05.2022 - 15.05.2022 Jämsä
Hilla22 -harjoitus ja siihen liitetty Jämsän SUOJA2022-pääharjoitus on peruutettu vallitsevan tilanteen johdosta!
 
Harjoitus on jouduttu peruuttamaan usean syyn pakottamana:
  • Gradia Jämsän majoitustiloihin perustetaan vastaanottotoimintaa ja siten tilat eivät ole enää käytettävissä. Ukrainan pakolaiset tarvitsevat tässä vaiheessa meidän kaikkien panosta ja vapaaehtoiset ovat kiinni pakolaisten avustamisessa.
  • Korona on edelleen aktiivinen ja joudumme huomioimaan myös tautitilanteen toiminnassamme aiemmin ennakoitua laajemmin.
Harjoitukselle suunnitellaan korvaavaa ajankohtaa.

Tervetuloa HILLA22 valmiustapahtumaan Jämsänkoskelle

Tapahtuman esittelyvideo täällä: https://youtu.be/YKQ-uJSi0pE

HILLA22 on Gradian oppimisympäristöön Jämsänkoskelle sijoittuva monialainen koulutus- ja harjoitustapahtuma, jossa demonstroidaan erilaisia häiriötilanteita ja avustusoperaatioiden toteuttamista viranomaisten, vapaaehtoisten valmiusryhmien ja oppilaitoksen yhteistyönä.

Harjoituksen päätavoitteena on antaa osallistujille rohkeutta, valmiuksia ja osaamista toimia auttajana onnettomuus- ja häiriötilanteissa sekä lisätä ymmärrystä johdetun ja koordinoidun toiminnan merkityksestä auttamistilanteissa. Harjoituksen tavoitteena on myös kouluttaa pienryhmien johtajia sekä kehittää vapaaehtoisista rakentuvan johto-organisaation kyvykkyyttä vastata viranomaisyhteistyön vaatimuksiin.

Harjoituksessa tarjotaan osallistujille uusia elämyksiä, toiminnallista yhdessäoloa ja avataan Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) järjestöverkoston tarjoamia harrastusmahdollisuuksia.

Valmiustapahtumaan voivat osallistua kaikki 15v. täyttäneet (15-17v. huoltajan luvalla), tapahtuma on maksuton Gradian opiskelijoille ja henkilökunnalle, toimitsijoille ja viranomaisille. Muilta osallistujilta laskutetaan 20€ omavastuu ilmoittautumisen päätyttyä syyskuussa. Hinta sisältää majoitukset (1-2pv.), ruokailut ja materiaalit.

 

Lisätietoja
Aki Valonen
Valmiuspäällikkö
Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, SPR Länsi-Suomen piiri
puhelin 040 528 0902, sähköposti aki.valonen@redcross.fi