Henkisen tuen peruskurssi Kangasala

28.01.2023 klo 9.00-17.00 Kangasala

SPR Hämeen piiri järjestää henkisen tuen peruskurssin la 28.1. klo 9.-17. Kasperissa, SPR Kangasalan osaston tiloissa, Ellintie 4, Kangasala.

Henkisen tuen peruskurssi on tarkoitettu kaikille henkisestä tuesta kiinnostuneille.

Kurssi on myös ensimmäisiä askeleita kohti henkisen tuen vapaaehtoisena toimimista Vapaaehtoisen pelastuspalvelun järjestöverkoston hälytysryhmissä.

Kuka tahansa voi kohdata hädässä olevan ihmisen, joka kaipaa tunnetason ja käytännön tukea eli henkistä ensiapua. Kriisitilanteita syntyy jatkuvasti. Toisinaan ne ovat vähäisiä ja luonteeltaan henkilökohtaisia, ja niiden vaikutukset kohdistuvat vain yksittäiseen ihmiseen. Joskus taas kriisit ovat suuria ja aiheuttavat haittaa suurelle ihmisjoukolle. Kriisitilanteen laajuudesta riippumatta ihmiset saattavat tarvita henkistä ensiapua.

Henkisen ensiavun taitojen opettelu ja kriisireaktioiden ymmärtäminen antavat valmiuksia auttaa muita ja myös itseä mahdollisissa kriisitilanteissa.

Kurssi maksaa 20€, joka laskutetaan kurssin jälkeen. Osallistumismaksu kattaa koulutusmateriaalit, todistuksen ja kahvitarjoilut. Lounas omakustanteinen. Koulutus toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.

Ilmoittaudu 22.1. mennessä: https://oma.punainenristi.fi/event/17298.  Ilmoittautuneille lähetetään ennen kurssia infokirje, missä tarkempia ohjeita koulutukseen liittyen. Lisätietoja kurssista saat Mari Rantiolta, mari.rantio@redcross.fi tai 040 823 2767.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan koulutukseen!

Ilmoittaudu mukaan