Etsintäkurssi

14.05.2016 - 15.05.2016 Janakkala

Paikka: Janakkala, Lastupirtti, Heinäjoentie 474, 14200 Turenki
http://www.linnaseutu.fi/juhlatalot/lastupirtti.pdf

Kohderyhmä: Kurssi on tarkoitettu Vapaaehtoisessa pelastuspalvelussa toimivien järjestöjen jäsenille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Tavoite: Kurssi käytyään osallistujat tuntevat tavallisimmat maastoetsintämenetelmät ja osaavat toimia niissä etsijöinä. Osallistujat tietävät myös etsinnän eri vaiheet, valmiuden osa-alueet, vastuuasiat, viestinnän perusteet ja osaavat varautua etsintöihin.

Kurssin sisältö: Kurssi sisältää teoriaopetusta, pienimuotoisia ryhmätehtäviä ja ohjattua etsintäharjoittelua maastossa. Kurssitodistuksen saaminen edellyttää aktiivista osallistumista ja läsnäoloa koko kurssi ajan.

Kurssin kouluttajat: Kurssin pääkouluttajana toimii valmiuskouluttaja Martti Kutilainen Hämeenlinnasta.

Kustannukset: Kurssimaksu on 30€ sisältäen opetuksen, materiaalit, todistuksen, aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin molempina kurssipäivinä. Maksu kerätään kurssipaikalla, varaa tasaraha.

Varusteet: Ota mukaasi muistiinpanovälineet, säänmukainen etsintävaatetus, vapepan/ tai muu huomioliivi, kompassi, valaisin jos on ja kurssitodistus jos olet aiemmin suorittanut Vapepan kursseja.

Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen 6.5.2016 mennessä, sähköpostitse timo-pekka.laine@hotmail.com kerro yhteystietosi, ja mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Kurssia koskevat tiedustelut: Martti Kutilainen puh: 040 868 4403