Etsintäharjoitus

25.02.2019 - 25.02.2019 klo 16.00-19.00 Varkaus

Itä-Suomen poliisilaitos sekä Vapepan Varkauden, Joroisten ja Leppävirran paikallistoimikunnat järjestävät taajamaetsintäharjoituksen Varkauden kaupungin alueella maanantaina 25.2.2019 klo 16-19.

Harjoituksessa on mukana useita poliiseja ja ainakin yksi poliisikoira. Vapepasta ovat tervetulleita harjoitukseen Varkauden ja sen lähikuntien hälytysryhmät. Myös yksittäiset asiasta kiinnostuneet vapaaehtoiset voivat ilmoittautua mukaan. Harjoitukseen otetaan mukaan noin 40 henkilöä.

Harjoituksen tavoitteena on harjaannuttaa Vapepan väki taajama- ja rakennusetsintään, viestitykseen ja yhteistoimintaan poliisin ja Vapepa-johdon kanssa. Harjoituksessa saattaa tulla esiin myös tarpeita harjoitella ensiapua ja henkistä tukea.

Harjoitus alkaa Ohto-hälytyksellä alueen hälytysryhmille noin klo 16. Viestissä ilmoitetaan tarkempi kokoontumispaikka. Toiminnan nopeuttamiseksi varsinkin kauempaa mukaan tulevat voivat kokoontua Käpykankaan ABC:lle/parkkipaikalle noin klo 15.45. Myös myöhemmin klo 16 jälkeen harjoitukseen voi liittyä mukaan.

Harjoituksessa ei ole järjestettyä muonitusta. Klo 18.00 loppupalaverin yhteydessä on kahvitarjoilu.

Lisätietoja antaa Jarmo Kujanpää p. 050 370 8096.

Etukäteisilmoittautumiset jarmo.t.kujanpaa(at)gmail.com

 

Tervetuloa oppimaan uutta, kertaamaan vanhaa ja yhdessä luomaan Keski-Savoon turvallisuutta ja valmiutta!

Harjoituksen johtaja Eetu Tolvanen, Itä-Suomen poliisilaitos, Varkauden poliisiasema
Puheenjohtaja Juha Lappi, Vapepan Varkauden paikallistoimikunta
Vapepa-johtaja Anja Holopainen, Vapepan Leppävirran paikallistoimikunta
Vapepa-johtaja Jarmo Kujanpää, Vapepan Joroisten paikallistoimikunta