Etsintäharjoitus Jyväskylässä (juhlavuoden tapahtuma)

19.05.2024 klo 10–14 Jyväskylä

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsintäharjoitus (Vapepa 60 vuotta tapahtuma)

Tervetuloa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Vapepa 60 vuotta etsintäharjoitukseen!

Vapepan etsintäharjoitus pidetään Jyväskylässä, Ladun majan maastossa, joten harjoitukseen osallistujille mukaan normaalit hälytysvarusteet.

Harjoitus on tarkoitettu Jyväskylän Ladun vapepalaisille, ja lisäksi mukaan toivotaan myös toukokuun alun etsintäkurssin käyneitä, sekä kaikkia muita harjoituksesta ja Vapaaehtoisesta pelastuspalvelusta kiinnostuneita. Harjoituspäivä on myös toukokuun alun maastojohtajakurssin teoriaosuuden käyneille ko. kurssiin kuuluva harjoitus.

Tapahtuma on Vapepan juhlavuoden tapahtuma! Paikan päällä, Ladun Majalla pidetään Vapaaehtoisen pelastuspalvelun info-tilaisuus kaikille kiinnostuneille. Tule tutustumaan toimintaamme ja seuraamaan harjoitustamme, kerromme mitä Vapaaehtoinen pelastuspalvelu oikein on ja miten pääsee mukaan.

Harjoituksen järjestää Jyväskylän Latu, yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Tervetuloa juhlavuoden tapahtumaan!

Vapepa 60 vuotta tapahtuma

PS. Vapepa Keski-Suomen postituslistalla oleville lähetämme tietoa mm. Vapepan tapahtumista, kursseista ja koulutuksista. Postituslistallemme voi liittyä osoitteessa https://vapepa.fi/2019/06/05/vapepa-keski-suomen-postituslista, jossa myös lisätietoa postituslistastamme.

Liite:

Ilmoittaudu mukaan