Etsinnän peruskurssi

19.03.2023 - 19.03.2023 klo 9.00-17.00 Kuopio, Karttula

Syvänniemen Hermannin talo, Postitie 32, Syvänniemi

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Karttulan kyläyhdistyksen jäsenille sekä Pohjois-Savon Reservipiirien jäsenistölle. Kurssi on avoin myös muille kiinnostuneille, mikäli kurssilla on tilaa.

Harjoituspainotteisella kurssilla pääset tutustumaan poliisijohtoiseen kadonneen ihmisen etsintätehtävään maastossa. Kurssin käytyäsi tunnet mm. seuraavat perusasiat:

  • etsintävalmius ja etsintäryhmän hälyttäminen
  • etsintämenetelmät
  • käytännön toiminta maastossa.

Koulutus sisältää seuraavat aiheet:

  • Vapepan verkosto ja toiminta
  • Viranomaisten toimiminta
  • Vapepan hälytysryhmät ja hälyttäminen
  • OHTO-hälytysjärjestelmä
  • Etsintämenetelmät maastossa


Koulutus on maksuton

Osallistujille tarjotaan kahvitus päivän aikana.

Kurssille osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja eikä osallistuminen sido osallistujaa toimintaan. Harjoitukset järjestetään ulkona kurssin aikana, joten osallistujan on kyettävä liikkumaan turvallisesti maastossa.

 

Henkilökohtaiset ilmoittautumiset 5.3. mennessä KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

Osallistujille lähetetään sähköpostilla ennen kurssia kurssikirje, joka sisältää ohjelman ja saapumisohjeet. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 hlöä. Kurssille mahtuu enintään 25 osallistujaa.

Kurssin osallistujatiedot tallennetaan SPR:n rekisteriin EU-tietosuoja-asetuksen mukaisesti ja poistetaan, kun toiminnan rahoittajasta johtuvat velvoitteet ovat täyttyneet.

Kurssi järjestetään koronatilanne huomioiden voimassa olevia turvallisuusohjeita noudattaen lähikoulutuksena tai siirretään järjestettäväksi myöhemmin tai vaihtoehtoisin järjestelyin.

 

Kurssin kouluttajana toimii Raimo Jäykkä, p. 0400 580 430, raimo.jaykka [ät] pp.inet.fi

Kurssin järjestää Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Kuopion paikallistoimikunta yhteistyössä SPR Savo-Karjalan piirin kanssa
Yhteistyössä mukana STEA, Opintokeskus Sivis ja Itä-Suomen poliisilaitos