TÄYNNÄ! Etsinnän peruskurssi Laukaassa

17.09.2016 - 18.09.2016 klo 09:00 Laukaa

TÄYNNÄ! ILMOITTAUTUNEILLE ON LÄHETETTY SÄHKÖPOSTIA!

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu järjestää Etsinnän peruskurssin.

Kohderyhmä: Kaikki henkilöt joita kiinnostaa kadonneiden ihmisten etsintä osana Vapaaehtoista pelastuspalvelua.

Kurssin tavoitteet: Osallistuja tuntee tavallisimmat maastoetsintämenetelmät ja osaa toimia niissä etsijänä. Osallistuja tietää myös etsinnän eri vaiheet, valmiuden osa-alueet, vastuuasiat, viestityksen perusteet ja osaa varautua etsintöihin.

Kurssipaikka: Multamäki / keittiörakennus, osoitteessa Finnintie 292, 41350 Laukaa. Paikkaan mahtuu maks. 20 henkilöä.

Kurssin hinta: 20 €, sisältää koulutuksen, ruokailut, koulutuspaikan vuokran ja koulutusmateriaalin. Kurssimaksu tulee laskulla kurssin jälkeen. Laskun lähettää Suomen Punainen Risti.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi ainostaan sivun https://goo.gl/forms/B30zRk1JMWLCcGlu1 kautta 1.8.2016 alkaen. Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Kurssille otetaan 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuneille lähetetään kurssista tarkempia tietoja 2.9.2016 jälkeen. KURSSI ON NYT TÄYNNÄ! Ilmoittautua voi varalle. Jos tulee peruutuksia, otetaan kurssille varalle ilmoittautuneiden joukosta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisen peruminen: Mikäli olet ilmoittautunut ja et kuitenkaan pääse, ole hyvä ja laita viestiä pikaisesti osoitteeseen “yllapito (at) vapepakeski-suomi.fi”. Kaksi viikkoa ennen kurssin alkua tehty ilmoittautumisen peruuttaminen onnistuu ilman kuluja, tämän jälkeen lähetämme koko kurssihinnan maksettavaksi. Samoin koko kurssihinta tulee maksaa, jos ei tule kurssille.

Kurssin kouluttajat:
– Heikki Maukonen, Vapepa-johtaja, valmius- ja resurssikouluttaja, Jyväskylän Latu ja Suomen Punainen Risti
– Laura Jussila, Vapepa-johtaja, valmiuskouluttaja, Hämeen piiri
– Mikko Koljander, Vapepa-johtaja, Keski-Suomen pelastuskoirat
– Mika Virta, Vapepa-johtaja, Suomen Punainen Risti ja Jyväskylän Latu

Ilmoittaudu mukaan