Peruttu! Etsinnän peruskurssi

03.12.2022 klo 8 -17 Viitasaari / Kaupungintalolla

PERUTTU! 

Tämä kurssi joudutaan perumaan, ei ole kuin neljä ilmoittautunutta. Kokeillaan järjestää kurssi keväällä 2023 uudelleen. Kurssin kouluttaja lähettää ilmoittautuneille sähköpostia.

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsinnän peruskurssi

Tervetuloa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsinnän peruskurssille! Kurssi järjestetään Viitasaaren kaupungintalolla lauantaina 03.12.2022.

Harjoituspainotteisella kurssilla pääset tutustumaan kadonneen ihmisen etsintään maastossa. Kurssin käytyäsi tunnet mm. seuraavat perusasiat:

  • Etsintävalmius ja etsintäryhmän hälyttäminen
  • Etsintämenetelmät
  • Käytännön toiminta maastossa

Kurssin käytyäsi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan paikalliseen Vapepan hälytysryhmään, jonka poliisi voi hälyttää avukseen kadonneen etsintään. Ryhmään liittyminen on vapaaehtoista eikä kurssille osallistuminen sido sinua toimintaan.

Ilmoittaudu mukaan 28.11.2022 mennessä.

Osallistujille lähetetään hyvissä ajoin ennen kurssia kurssikirje, joka sisältää ohjelman ja saapumisohjeet. Kurssin hinta on 20 euroa, joka laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssi on kaikille avoin, eikä osallistuminen edellytä ennakkotietoja. Harjoitukset järjestetään ulkona, joten osallistujan on kyettävä liikkumaan turvallisesti maastossa. Kurssin järjestää Vapepa Keski-Suomi.

Lisätietoja kurssista antaa Valmiuskouluttaja Mika Virta sähköpostitse m.micasso@gmail.com.

Tervetuloa mukaan!