Etsinnän peruskurssi

19.05.2017 - 20.05.2017 Kokemäki

 

Tervetuloa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsinnän peruskurssille Kokemäelle!

Kurssin järjestää Punaisen Ristin Satakunnan piiri yhteistyössä Opintotoiminnan Keskusliiton kanssa.

Aika:
Perjantai 19.5. klo 16.30 – 21.00 ja
Lauantai 20.5. klo 08.30 – 18.30.

Kurssipaikka: Pitkäjärven Vapaa-ajankeskus; Urheilutie 15, 32810 Peipohja.

Kohderyhmä: Kurssi on tarkoitettu Vapaaehtoisessa pelastuspalvelussa toimivien järjestöjen jäsenille ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Tavoite: Kurssin käytyään osallistujat tuntevat tavallisimmat maastoetsintämenetelmät ja osaavat toimia niissä etsijöinä. Osallistujat tietävät myös etsinnän eri vaiheet, valmiuden osa-alueet, vastuuasiat, viestitoiminnan perusteet ja osaavat varautua etsintöihin.

Kurssin sisältö: Kurssi on pituudeltaan 16 tuntia, sisältäen teoriaa, ryhmätehtäviä ja maastoharjoituksia. Harjoitukset järjestetään ulkona, joten osallistujan on kyettävä liikkumaan turvallisesti maastossa. Todistuksen saaminen edellyttää aktiivista osallistumista ja läsnäoloa koko kurssin ajan.

Majoitus: Kurssipaikalla on majoitusmahdollisuus ensisijaisesti pitkämatkalaisille. Ilmoita mahdollinen majoitustarpeesi ilmoittautumisen yhdessä. Majoittuessasi varaa mukaan makuupussi, pyyhe ja peseytymisvälineet. Perjantai-iltana on kaikilla kurssilaisilla saunomismahdollisuus rantasaunalla.

Kustannukset: Kurssimaksu on 40,00 euroa sisältäen koulutuksen, kurssimateriaalin, todistuksen, ohjelmassa mainitut ruokailut ja kahvit sekä majoituksen (pe-la).  Varaa käteismaksu (tasaraha) mukaan. Jälkikäteen laskuttamisesta peritään 5 euron laskutuslisä.

Ilmoittautumiset:  Ennakkoilmoittautumiset 14.5. mennessä s-postilla osoitteeseen: satakunta@punainenristi.fi, Ilmoita; kurssi, yhteystiedot, järjestö, ruoka-aineallergiat ja mahdollinen majoitustarve.

Tiedustelut:
Tarkempia tietoja kurssin sisällöstä antaa Juha Laine puh. 040 7748 255 / juha.t.laine@outlook.com