Etsinnän peruskurssi

29.08.2020 - 29.08.2020 klo 9:00-18:00 Tampere

Kohderyhmä: Kurssi on tarkoitettu kaikille Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toiminnasta kiinnostuneille. 

Tavoite: Kurssin käytyään kurssilaiset tuntevat yleisimmin käytettävät etsintämenetelmät ja osaavat toimia niissä etsijöinä. Osallistujat tietävät myös Vapepan toiminnan ja viranomaisyhteistyön periaatteet, henkilökohtaisen valmiuden osa-alueet, vastuuasiat ja osaavat varautua etsintöihin sekä toimia etsintähälytyksessä. Kurssin käyminen ei velvoita liittymään hälytysryhmään, mutta toimintaan mukaan haluaville pyritään osoittamaan oma hälytysryhmä. 

Kurssin sisältö: Kurssi sisältää teoriaopetusta, pienimuotoisia ryhmätehtäviä ja ohjattua etsintäharjoittelua maastossa. Kurssista saa todistuksen.

Kurssin kouluttajat: Kurssin kouluttajina toimivat valmiuskouluttajat Ari Nissinen ja Raisa Kaukonen

Kustannukset: Kurssimaksu 15 € laskutetaan paikan päällä, käteisellä. Kouluttajilla ei ole laskutusmahdollisuutta. Kurssimaksu sisältää kahvit ja lounaan, koulutuksen, todistuksen ja jaettavan kurssimateriaalin.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Vapepa_etsintakurssi_2543

 

HUOM!

Toimintaan mukaan haluaville suositellaan vahvasti Vapepan peruskurssia (https://vapepa.fi/tapahtuma/vapepa-peruskurssi-copy/), viestin peruskurssia (https://vapepa.fi/tapahtuma/vapepan-viestin-peruskurssi-tampere-2/) sekä osallistumista sunnuntain 30.8. etsintäharjoitukseen!

Ilmoittaudu mukaan